Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül 2017-ben is

2017. január 08. - Tudaseso

Üdvözlöm blogomon!

Írhatnék ide sok tapasztalatot, de manapság minden hamisítható és marketingszövegeket, de inkább csak elmagyarázom röviden a lényeget.

Édesapám vérnyomása régen az egekben volt, de találtunk megoldást, letette a gyógyszereket és köszöni jól van.

Tehát:

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

Nincsenek specifikus betegségek, csak a szervezet belső gyengeségei léteznek, amelyek általában helyre állíthatók. Ezek a belső gyengeségek bizonyos tünet minták kialakulásához vezetnek. E tünet minták felhasználásával azonosíthatók a szervezet gyengeségei, s a megfelelő elvek érvényesítésével e gyengeségeket ismét erősséggé lehet fordítani, így olyan feltételeket teremtünk, amelyek közepette elmúlnak a tünetek, s helyreáll a szervezet életereje, újból beáll az egészséges egyensúly.

A nyugati orvoslás szinte nem ismeri, vagy nem akarja elismerni. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz!

Alkalmazza Ön is – saját maga egészsége megtartása, visszafordítása érdekében – ezeket az elveket! Az ősi, formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők.

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotodnak, igényének megfelelően.

Nem kell mást tennie, mint írja meg mit az amit tapasztal, mióta és Én írom a lehetőségeket!

Írjon MOST a nemethattila153@gmail.com címre és Attila mindenben segít!

U.I.: Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni az ősi elvekhez.

sziv_er.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr7512110085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása