Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Gyengéd vérnyomás normalizálás

2016. június 29. - Tudaseso

"Az előítélet sokszor több kárt okoz, mint a tudatlanság."

Megismerhet gyengéd és mellékhatásmentes megoldásokat különböző problémákra pl.: allergia, vérnyomás, székrekedés, túlsúly stb...

Készen áll? Olvasson és írja meg mire keresi a megoldást!

Úgy tűnik, mintha beteg lenne az általunk ismert „nyugati" egészségügy. Fejlettebb piacgazdaságokban az elmúlt 50 év alatt emelkedett a népesség átlag életkora, ám egyre több a beteg, betegeskedő ember. Tovább élünk, mint 50-100 évvel ezelőtt, de egyre gyakoribbak a krónikus, degeneratív betegségek, amelyek leküzdésére egyre kifinomultabb terápiákat alkalmazunk, s egyre drágább gyógyszereket szedünk.


S miközben egy-egy járvány vagy vírus veszélyei miatt aggódunk, elfeledkezünk arról, hogy nagyságrendekkel több ember hal bele a kórházi kezelésekbe, az egészségügyi személyzet tévedéseibe, műhibáiba, a gyógyszer túl- vagy félreadagolásokba, a mellékhatásokba. Ha jól megnézzük a legkülönfélébb orvosi terápiákat, azt tapasztalhatjuk, hogy mindegyikben van egy közös vonás: az orvos a természetnek parancsoló úr, akinek megbízatása az, hogy a természettől átvegye a gyógyítás szerepét.

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

 

Hogyan lehetne meggyógyulni, vagy jobban lenni, esetleg csak energikusnak, egészségesnek maradni?

Amire válaszokat keresünk, arra idővel megérkezik a válasz.

Talán MOST?

 

Vannak dolgok, amik olyanok, mint a hegycsúcsok melyeket köd borít.

Ott vannak, de mégsem mindig látni őket!  

Olvassa el a részleteket, majd írjon üzenetet!

Mi az amit tapasztal?

Mióta?

Milyen eredménnyel lenne elégedett első lépésben?

nemethattila153@gmail.com

Részletek:


Az ősi kultúrák a regeneráció elvet követik - ami a „forráshoz való visszatérést" is jelenti. Az egészség megteremtéséhez sok út vezet.

Körültekintéssel adagolhatjuk ugyan a gyógyszereket, de amikor krónikus betegségekről beszélünk, vagy egész egyszerűen csak egészségesebbek akarunk lenni, egészen más módszereket kell alkalmaznunk a vegyszeres beavazkozás helyett. Arra a bizonyos másféle, a nyugati gyógyászatot kiegészítő, avagy a szervezetet kiegyensúlyozó szemléletre van szükség, amelyre korábban utaltunk a kínaiakkal kapcsolatban. Ez a szemlélet pedig a regeneráció filozófiája.

A regeneráció alapvetően abban különbözik a gyógyítástól, hogy semmi köze sincs a betegségekhez. A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

A kínaiak gyógyító elveit mára számtalan nyugati tudományos kutatócsoport vizsgálta és alkalmazza.

Az elmúlt évezredek során a növényeket Kínában kategóriákba sorolták. 

Számunkra MOST fontos: Az élelmi célú növények széleskörű általános javulást idéznek elő a páciens állapotában, használatukkor gyakorlatilag kizárhatóak a tévedések ami azt jelenti, hogy ezek a növények szinte bármilyen mennyiségben fogyaszthatok, s az ember élete végéig fogyaszthatja őket anélkül, hogy káros hatással lennének a szervezetre.

A kínaiak aszerint is megkülönböztették a növényeiket, hogy mely szervrendszereket táplálták. Voltak növényeik, amelyek a keringési rendszert táplálták, mások az immunrendszert, megint mások az emésztést, s így tovább. Arra is rájöttek, hogy nagyban megnövelhetik e növények jótékony hatásait, ha meghatározott arányban összekeverik őket. Így bizonyos növényekből meghatározott célokra növényi keverékeket, formulákat alakítottak ki. E formulák használatával sikerült az egyes növények jótékony hatásait jelentősen megnövelniük, s csökkenteni tudták az esetleges mellékhatásokat is. E keverékek könnyen és gyorsan felszívódnak az egyes szervrendszerekben, erősítve és táplálva azokat.

Hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén?

Megtehetjük, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészsége megtartása érdekében – a regeneráció elveit!

Az ősi, formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők.

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotának, igényének megfelelően.

Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni a regeneráció elvéhez.

Funkcionális táplálékokról van szó, ételek, italok formájában amik több gondosan összeválogatott  élelmi célú gyógynövény sűrített keverékei. A sűrítés teszi lehetővé, hogy ne kelljen belőlük sokat enni, inni ahhoz, hogy hamar hassanak, azaz hatékonyak és biztonságosak legyenek. Nem juttatnak be a szervezetbe oda nem való anyagokat mint a gyógyszerek (amik ugye valójában vegyi anyagok), hanem táplálják, tisztítják a szervezetet segítve a mihamarabb öngyógyítást, avagy nem tünetet kezelnek, hanem az okot.

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr58855294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása