Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Karikás ostor eladó, több méretben

2022. március 12. - Tudaseso

Karikás ostor

A pásztorember nagy kincse volt a fémkarika a pusztában.Nem akadt rá mindenhol.De a jó ostor mint munkaeszköz és mivel magának kellett elkészítenie,egy marha árával is felért.Vigyáztak is rá.Így amikor tehették a bőr kímélése végett karikát építettek be a telekhez.Innen a karikás ostor elnevezés.Ha nincs karika csak a bőr "karika" az a telkes ostor.Jól működik mind a kettő,csak a telkesen a bőr a bőrt koptatja ezért jobban kell rá figyelni,ápolni.


A jó pásztorember ostora földet sosem ért.Nyakába,fára,szögre akasztotta.Ha nem volt semmi ilyen alkalmatossága subáját leterítve ostorát azon helyezte el.Nem a tisztelet miatt,de bölcsen tudta,hogy a bőrszálak közé bekerülő homokszemek folyamatosan megeszik a bőrt.Mint említettem nagy kincs volt az ostor!

 

Rendeld meg a kérdőív kitöltésével, IDE kattintva!

 

Forrás: https://extrem-hagyomanyorzok.mozello.hu/kedvezmenyek-tolem-neked/karikas-ostor-a-keszitotol/

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr1817778526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása