Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Akupunktúra tűk nélkül?! Lehetséges! Vérnyomás, allergia, potencia, túlsúly stb....

2016. április 10. - Tudaseso

akupunktura.jpg

Ahhoz, hogy az szervezet megfelelőbben tudjon működni első lépésként a szervezet tisztítása nélkülözhetetlen és ennek köszönhetően már csökkennek a tünetek, de akár teljesen meg is szűnhetnek.

Ha nem csökkentek eléggé a tünetek, okok, ezután érdemes csak az adott részt egyensúlyba állító megoldásokhoz nyúlni.

Sejttisztító ital - akupunktúra tűk nélkül, a napjainkban sok méreganyag és savas ételek ellen is

 01_tudja-e_hogy2.jpg

A Calli® tea a Sunrider egyik világszerte legismer­tebb és legnépszerűbb terméke, egy ősi recept alap­ján ké­szü­lő tisztítóital. Eredeti receptjét a kí­nai shaolin temp­lom papjai kísérletezték ki más­fél évezreddel ez­előtt, hogy elősegítsék a szellem tisz­ta­sá­gát, a kon­cen­trációt, az ellazulást és a me­di­tációt.

A Sunrider Calli® tea fő összetevője a Camellia sinensis, vagyis a zöld­tea, amely nagy mennyiségben tartal­maz ka­te­ki­ne­ket. Ezek rendkívül hatékony antioxi­dáns hatású po­li­fenol ve­gyü­le­tek, amelyek bizonyítottan jó ha­tás­fokkal kö­tik le az öregedési folyamatokért és a testszövetek ká­ro­sodásáért fele­lős szabadgyököket.

A különlegesen tiszta eljárással fel­dol­go­zott zöldtea­le­ve­lek­re viszik fel az ősi recept alapján készült koncentrált nö­vé­nyi keve­ré­ket, amely a filter vízbe helyezésekor leoldódik, és az ered­mény egy exkluzív növényi ital. Ezzel szemben a piacon kapható legtöbb tea csupán szá­rított levelek őrleményét tartalmaz, kon­cent­rá­lás nélkül. Kon­cent­rált­sá­ga miatt egy filter Calli®-ból nem egy csé­szényi, hanem akár 1-3 li­ter ital is nyerhető, a kívánt erősségtől füg­gően.
wp_20151228_20_25_30_pro.jpg
Sunrider Calli® tea előnyös tulajdonságai:

Fogyasztói tapasztalatok szerint a Calli® tea rendszeres fogyasztása gyakran az aláb­bi ked­ve­ző változásokkal jár:

  • több energia, jobb közérzet, kisebb alvásigény;
  • lelki nyugalom, illetve a stressz és agresszivitás csökkenése;
  • tisztább gondolkodás, jobb memória és koncentrációs készség;
  • alacsonyabb hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor- és kávéfogyasztás;
  • egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódás;
  • emésztési és (savas) gyomorproblémák enyhülése;
  • vérnyomás és koleszterinszint normalizálódása;
  • ízületi és meszesedési gondok enyhülése;
  • testtömeg normalizálódása;
  • a szervezet elsavasodásával összefüggő problémák enyhítése.

Dr. Hussein A. Jabbar belgyógyász, kardiológus orvos véleménye a Calli teáról:

Az emberek manapság újra – sajnos nem kevés idő múltán! – visszatértek a tiszta, hatékony, kíméletes növényekhez. Ma már elterjedt a tisztító-méregtelenítő növényekből készült italok alkalmazása, különböző forrázatok készítése.

A Calli tea ősi, tradicionális ital, amelynek előfutára – a legenda szerint – egy császári kertben történt véletlennek köszönheti születését: néhány tealevél beleesett a forró vízbe, és a barnás ital kellemes illatúnak, üdítő ízűnek bizonyult az uralkodó számára…

  1. A Calli első összetevőjeC- és B- vitamint tartalmaz, minimumra csökkenti a koffein iránti vágyat (a szervezetre gyakorolt stimuláló hatás nélkül), összehúzó, vérzést elállító, antibakteriális hatású, természetes fluoridot tartalmaz, erősíti a központi idegrendszert, a keringési rendszert, az immunrendszert és a fogakat, megvédi a szervezetet az amőba- és bőrfertőzésektől.
  2. A másik összetevőfontos szerepet játszik a zsír-felbontásban, a zsír átalakításban, normalizálja a vérnyomást, javítja az oxigénszállítást a véráramban, és csökkenti a vérszegénységet.
  3. A Calli tea harmadik összetevője vízhajtó hatással rendelkezik, csökkenti a vérnyomást, és antiszeptikus hatása is van.
  4. A negyedik összetevőpedig alkalmas az ödéma, a cukorbetegség és a zsíros máj kezelésére, csökkenti a vér zsírtartalmát, és vízhajtó hatással is rendelkezik.
  5. A Calli ötödik összetevőjepedig gyulladásgátló, görcsoldó, reumatikus fájdalmakat és duzzanatokat csökkentő hatású. Pszoralent tartalmaz, pikkelysömör, leukémia és az AIDS kezelésében alkalmazható, és az égési sérülések pigmentációjának helyreállításában használható.

A Calli tea fahéjas változata a fahéj révén enyhe béltisztító és tonizáló hatással bír, csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, valamint antibakteriális hatású.

A Calli mentás változata az alábbi kiegészítő hatással is rendelkezik a mentalevél-koncentrátum révén: tüdő- és májerősítő, görcsoldó hatást fejt ki, stabilizálja és erősíti az idegrendszert, enyhíti a gyomoridegességet, és csökkenti a különböző fájdalmakat, valamint növeli az éberséget.

A Calli tea számos, szinte reménytelennek tartott esetben bizonyult hatásosnak, más Sunrider-termékekkel együtt kombinálva pedig segített például a pszoriázis (pikkelysömör), ekcéma, emésztési és epeproblémák esetén, valamint különböző allergiás tünetek enyhítésében is.

tea111.jpg
Felhasználási javaslat:

Egy filter Calli® teát áztasson a kívánt erősségtől függően 1-3 liter vízbe 5-10 per­­cig, vagy a filtert akár benne is hagyhatja. Amikor először kezdi fo­gyasz­tani, inkább hígabbra főzze, és később igény szerint áttérhet a sű­rűbb el­ké­szí­tés­re. Kezdetben napi 2-2,5 dl-t igyon belőle, később akár na­pi 1 litert is. Ne egyszerre igyon sokat, hanem inkább többször ke­ve­seb­bet. A Calli® tea ne érint­kez­zen fémedénnyel, illetve fémevőeszközzel! Ne íze­sít­se cukorral és mes­ter­séges édesítővel, továbbá citrommal se, mert az ellensúlyozza a lúgosító ha­tását.

Készült: 

Kamélialevél, perillalevél, fehér eper kivonat, vízi hidőr gyökér kivonat, és alangfűgyökér felhasználásával.

Passion Flower: tiszta és természetes enyhe nyugtató. Megnyugtatja az idegeket, normalizálja a vérnyomást, enyhíti az álmatlanságot.

Ho Shou Wu: Az örök élet tonikja…Távol keleten évszázadok óta fiatalító és szexuális tonikként használják, ugyanakkor pihentető és elősegíti az elalvást. Rendszeres használata visszaadja a természetes hajszínt. Ho Shou Wu „teremtő” energiát ad, a férfiaknál növeli a spermaszámot, a nőknél a termékenységet. Ezeket a tulajdonságait főleg vértisztító hatásának köszönheti.

A vér megszabadul a mérgektől, ami erős fiatalító hatással jár. Klinikai vizsgálatok mutatják, hogy intenzívebb lesz a zsíranyagcsere, ennek következtében csökken a koleszterin és stabilizálja a glükóz felhasználását. Megszűnik a vércukorszint ingadozás. Ho Shou Wu, irodalmi fordításban azt jelenti 
„Fekete hajú Mr. Ő!” (Oh-oh!)

Jujube Seed: Táplálja a szívet és a májat, megnyugtatja az idegeket. Ezért hasznos az álmatlanságra, ingerlékenységre, aggodalomra és a stresszre.

Poria: Felszabadítja a vizet, megindul a fölös víz eltávolítása. A gyomor, a lép és az emésztés nagy „barátja”. Oldja a feszültséget. Mindenütt hasznos, ahol gyanítható a vízvisszatartás, ahol vizelési nehézségek vannak. Jó a cellulitra, a hasmenésre és a hányásra. Az aggódás, az álmatlanság és a feledékenység ellenszere. Jó kálium forrás.

Camellia levél: C és B vitamint tartalmaz, 6% illó olajat, nyomokban koffeint (a korrekt feldolgozás és a többi herbával való kiegyensúlyozottsága miatt nincs stimuláló hatása). Enyhíti a menstruációs problémákat, a menopauzás hőhullámokat. Hasznos a magas vérnyomásnál, veseelégtelenségnél, bőrbetegségeknél (különösen az ekcémánál), szülés után, a piros és bedagadt toroknál, keléseknél és tályogoknál, a járványos agyhártyagyulladás és diftéria korai szakaszában.

Sage Root(zsálya gyökér): gátolja a baktériumok túlszaporodását, megnyugtatja az idegeket. Csökken az aggódás, a stressz és az álmatlanság. Segít a koleszterin szint és a máj triglicerid szintjének csökkentésében.

Rose Hip(csipkebogyó): Magas a C-vitamin tartalma. Oldja a stresszt. Megbírózik a fertőzésekkel.

Imperate rootLázcsökkentő, vérzéscsillapító, csillapítja a szomjúságot. Vírusellenes és antibakteriális. Általános és ízületi gyulladás csökkentő. Kiüríti az ödémákat. Megszünteti a hányingert. Hatékonyságát klinikai tanulmányok igazolják.

Wintermelon Seed: Megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, gátolja a nyákosodást.


Rendelje meg MOST!



10 X 2,5 g filtertasak (30 liter készíthető belőle) (Származási hely: USA)

+ÉTKEZÉSI TANÁCSOK - e-könyv

+Étkezési tanácsok a józanész tükrében, a XXI. század táplálékaihoz igazítva.

+Öngyógyítás a XXI. században - e-könyv

Az anyag részletesen taglalja a regenerációs (öngyógyítás) filozófiát napjaink gyakorlatában. Kötelező olvasmány annak, aki életmódot szeretne váltani, mert sok-sok információ megtalálható benne, ami a modern, de egészséges életviteléhez szükséges.

+Részletes leírások a regeneráló formulákról - e-könyv

+További regenerációs (öngyógyítás) filozófián alapuló formulák részletes leírása és összetétele, színes képekkel

+Baba mama program a regeneráció elveivel - e-könyv

Ár: 5 500 Ft.

Megrendelhető a nemethattila153@gmail.com 
e-mail címen PONTOS név, postázási cím, telefonszám megadásával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr778584104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása