Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás? Akkor öngyógyítás

2015. szeptember 20. - Tudaseso

Üdvözlöm oldalunkon!

Vannak dolgok, amik olyanok,

mint a hegycsúcsok melyeket köd borít...

Ott vannak, de mégsem mindig látni őket! 

Segítünk meglátni! 

Jómagam az oldal főszerkesztője 1984-ben születtem és a gyermekkor eltelte után elkezdtek érdekelni többek közt a szervezet működése és a különböző kultúrák megoldásai és a köztük létező különbségek, megközelítések. Sok mindent olvastam, tanultam és találkoztam kutatókkal, orvosokkal, különböző gyógyászokkal...

Öngyógyítás a XXI. században

Az anyag részletesen taglalja a regenerációs (öngyógyítás) filozófiát napjaink gyakorlatában. Kötelező olvasmány annak, aki életmódot szeretne váltani, mert sok-sok információ megtalálható benne, ami a modern, de egészséges életviteléhez szükséges.

Étkezési tanácsok a józanész tükrében, a XXI. század táplálékaihoz igazítva.

Saját tapasztalataink, hogy édesapám elhagyta a vérnyomáscsökkentő gyógyszereit szépen beállt a vérnyomása, húgomnak és jómagamnak megszűntek az allergiás szenvedések a parlagfű szezonban, tehát minimálisra csökkentek a tünetek továbbá normalizálódott az emésztés, megszűnt a hosszú percekig üldögélés a székrekedés miatt. 

Ha szeretne jobban lenni, esetleg krónikus betegségekből "kigyógyulni", nem kell mást tennie, mint beszerezni, elolvasni és alkalmazni a benne leírtakat!

Pár jó ok, amiért érdemes egészségtudatosnak lennie:

1. Olyanok vagyunk, mint a kert reggel: szomjas. A kertnek víz kell, Önnek információ.

 

2. Az gészségbe fektetett tudás duplán hálálja meg a gondoskodást. Ilyenkor ugyanis minden kis változtatás a legnagyobb eredményt hozza, már gyorsan is.

 

3. Nem szabad elhanyagolni az egészséget: ha nem figyel oda, több hónapra, sőt már jövő évre is lekopaszíthatja magát (betegség, táppénz, drága gyógyszerek stb. ...).

 

Kérjen árajánlatot

a nemethattila153@gmail.com címen!

 

Gondolatok...

Úgy tűnik, mintha beteg lenne az általunk ismert „nyugati" egészségügy. Egyre gyakoribbak a krónikus, degeneratív betegségek, amelyek leküzdésére egyre kifinomultabb terápiákat alkalmazunk, s egyre drágább gyógyszereket szedünk.


S miközben egy-egy járvány vagy vírus veszélyei miatt aggódunk, elfeledkezünk arról, hogy nagyságrendekkel több ember hal bele a kórházi kezelésekbe, az egészségügyi személyzet tévedéseibe, műhibáiba, a gyógyszer túl- vagy félreadagolásokba, a mellékhatásokba. 

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

Az ősi kultúrák ezt a szemléletet követik hosszú ideje. Megközelítésüknek a regeneráció nevet adták - ami a „forráshoz való visszatérést" is jelenti. Az egészség megteremtéséhez sok út vezet. 

Körültekintéssel adagolhatjuk ugyan a gyógyszereket, de amikor krónikus betegségekről beszélünk, vagy egész egyszerűen csak egészségesebbek akarunk lenni, egészen más módszereket kell alkalmaznunk a vegyszeres beavazkozás helyett. Arra a bizonyos másféle, a nyugati gyógyászatot kiegészítő, avagy a szervezetet kiegyensúlyozó szemléletre van szükség, amelyre korábban utaltunk. Ez a szemlélet pedig a regeneráció filozófiája.

A regeneráció alapvetően abban különbözik a gyógyítástól, hogy semmi köze sincs a betegségekhez. A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

A regeneráció elve ezzel szemben azt tanítja, hogy nincsenek specifikus betegségek, csak a szervezet belső gyengeségei léteznek, amelyek általában helyre állíthatók. Ezek a belső gyengeségek bizonyos tünet minták kialakulásához vezetnek. E tünet minták felhasználásával azonosíthatók a szervezet gyengeségei, s a megfelelő elvek érvényesítésével e gyengeségeket ismét erősséggé lehet fordítani, így olyan feltételeket teremtünk, amelyek közepette elmúlnak a tünetek, s helyreáll a szervezet életereje, újból beáll az egészséges egyensúly.

Ezeket gyógyító elveket mára számtalan nyugati tudományos kutatócsoport vizsgálta és alkalmazza.

Amikor a regenerációról beszélünk, be kell ismernünk, hogy a Nyugat még ma is szinte a sötét középkorban vergődik. Mivel tagadtuk a szervezet saját, belső gyógyító erejének létezését.

Feltételezzük, hogy képesek vagyunk javítani ezen az állapoton azáltal, hogy egyensúlyba hozzuk a nyugati gyógyászat és a regeneráció elveit és gyógymódjait. De hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén? Megtehetjük, hogy szívós kísérletezgetéssel megszerezzük saját tapasztalatainkat - de ez évszázadokig eltartana. Ám megtehetjük azt is, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészsége megtartása, javítása érdekében – a regeneráció elveit!

Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni a regeneráció elvéhez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr857803274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása