Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Normál vérnyomással! Hogyan? keringés rendszert tápláló formula segítségével

2016. január 03. - Tudaseso

Szeretném veletek tudatni, hogy igen is van megoldás a magas vérnyomásra!

 

 

MAGAS VÉRNYOMÁS:

 

Apámnak volt sok-sok éven keresztül magas a vérnyomása. Szedte a gyógyszereket, de ugye a gyógyszerek tünetet kezelnek, ha nem szedi felemelkedik a vérnyomása.

 

Megismertük 2 éve a megoldást és van olyan is, ami a keringés rendszert teszi rendbe (normalizálja a vérnyomást), hát rendbe is tette nagyon hamar:)

 

Elkezdte fogyasztani, de még a gyógyszerek mellett. 1.5hét múlva elkezdte csökkenteni a gyógyszerek szedését. kb 3 hónap elteltével letehettük a gyógyszereket, eddig úgy néz ki örökre, mert már az óta nem volt különösebb probléma:)

Röviden:

 

2 éve megismerkedtünk a Sunrider keleti egészségkultúrára alapuló (regenerációs filozófia erről videó kicsit leljebb) teljes értékű növényi élelmiszereivel, csatlakoztunk is az interneten amint tapasztaltuk a hatásukat, plussz hogy 40%-kal olcsóbban hozzájussunk pár hónap múlva ami ma már természetesen meg van.

 

Miben különböznek a Sunrider termékei a többi gyógynövény alapú étrend-kiegészítőtől?

 

Először is abban, hogy a Sunrider alap termékei mind a több ezer éves ősi kínai orvoslás jól bevált receptjein alapuló gyógynövény-formulák. Másodszor pedig, ezek a termékek nem egyszerűen étrendkiegészítők, hanem teljes értékű növényi élelmiszerek. Ez azt jelenti, hogy a gyártás során a gyógynövényekből kiveszik a vizet és a rostot, de meghagyják a növény egészét, az „energiarendszerét”, enzimrendszerét. A gyártás során nagy mennyiségű nyers gyógynövényekből lesz kis mennyiségű koncentrált termék. Aki ezeket fogyasztja, több tucat gondosan kiválasztott és összeállított gyógynövényt juttat szervezetébe a maga természetes állapotában.

 

Magas vérnyomásra:

 

Calli 30napra beosztani az 1 dobozt

Lifestream napi 1-2db azaz 1.5-2-3hónap

 

Ha bármiben segíthetek, vegye fel velem a kapcsolatot bátran. Ha kipróbálná, szívesen küldök anélkül, hogy regisztrálnia kellene magát.

Németh Attila (Magyarország)

E-mail: nemethattila153@gmail.com

http://megeri.8x.hu

  A cég oldala ahonnan rendelni is lehet: http://www.sunrider.com/Hng/Home 

Mi az a Lifestream, másképpen keringés rendszert tápláló formula?

Keringés rendszert tápláló formula

Ez a formula kilenc kínai fű és gyógynövény speciális keveréke, amely a keringési rendszer megfelelő működését segíti. Rendszeres fogyasztása az ér- és nyirokérrendszert, a szívet táplálja, s közreműködik a vérben oldott táplálékok, az oxigén, illetve a salakanyagok megfelelő szállításában.

A kínai leírások szerint a keringési rendszert tápláló formulát alkotó növényi keverék szabályozza a vérnyomást, erősíti a kapillárisokat, javítja a szívműködést, és segíthet a ritmuszavarok megelőzésében. A formula tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és koleszterin szintjének csökkentésében, s gátolja a vérrögképződést. Tapasztalatok azt is mutatják, hogy a formula javíthatja a látást, s csökkentheti a szemfehérje vörösödését (miután a keringési rendszer állapota közvetlen hatással van a látásra).

Ez a formula élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 1-2 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb betegségek leküzdésére a szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a napi fogyasztást

AZ ÖT ELEM FORMULÁI

Az „öt elem” kifejezés arra az ősi kínai világnézetre utal, amely szerint a világegyetem - s benne az ember – öt fő elemből tevődik össze (itt persze szükséges megérteni, hogy a kínaiak leginkább szóképekben, elvont fogalmakban határozzák meg a világot). A kínai gyógyászok úgy vélik, hogy az emberi szervezet öt fő rendszere egy kör mentén ábrázolható, s a rendszerek a körív mentén kölcsönösen erősítik, egymással átellenben pedig fékezik egymást, megteremtve és fenntartva ezzel a szervezet természetes belső egyensúlyát.

A nyugati orvos számára a betegség egyfajta kémiai egyensúly-bomlás – túl kevés az inzulin, túl sok az angiotenzin (=a vérnyomást emelő hormon), stb. A kínaiak számára az egyensúly-vesztés nem betegség, hanem csak jelzés arra vonatkozóan, hogy a fő szervrendszerek közötti egyensúly megingott: egyes funkciók túl erősek, mások túl gyengén működnek. Az öt elem kölcsönös egyensúlyának visszaállításához megtápláljuk a gyengélkedő szervrendszereket, ezzel felhangoljuk őket, akárcsak egy zongorát. Csak akkor áll helyre a tökéletes egészség, amikor az öt rendszer egyensúlyban működik.

A kínai gyógyászok az öt szervrendszert az öt ős-elemmel jelölik, nevezetesen föld, víz, fa, tűz és fém. Mi azt mondanánk, hogy ezek az emésztés, a keringés, az immun-, a hormon-idegrendszer, illetve a légzés.

Mindegyik szervrendszert egy-egy speciális növényi formula hivatott táplálni. Ezek a formulák – csakúgy, mint az alapvető formulák – általában részét képezik a napi étrendnek. Ám előfordul, hogy alkalmasint szükségessé válik egy vagy akár több formulának hosszabb-rövidebb időn át való fokozott fogyasztása annak függvényében, hogy milyen jelzéseket (tüneteket) produkál a szervezet.

 

 Dr. Barta József előadása a regenerációs filozófiáról (funkcionális, helyes és egyensúlyban lévő táplálkozásról) mire jó, mi miért lesz és van. Egyetemi tanszékvezetőként élelmiszer tudománnyal és technológiával foglalkozik.
A KÉP TÁJÉKOZÓDÁSRA VAN A HANGHOZ, VÉGIG EZ AZ 1 MARAD

a további részek itt>>http://megeri.8x.hu oldalon 

 

Gyakran Ismétlődő Kérdések (GYIK)

  1. Mi a Regenerációs program lényege?
    A Regenerációs program vagy Regenerációs filozófia lényege, hogy a szervezetet sejtszinten megtisztítsuk a felhalmozódott méreganyagoktól, majd megtápláljuk a legyengült szervrendszert vagy szervrendszereket. Így visszaáll a szervezet egyensúlyi állapota, és megszűnnek a problémák. Ugyanis szervezetünk intelligens, és ha megkapja a megfelelő táplálékot (koncentrált növényi élelmiszert), képes regenerálni önmagát.
  2. Kinek ajánlott a regenerálódás?
    A regenerálódás mindenkinek ajánlott, hisz’ napjainkban rengeteg méreganyag kerül be a szervezetbe a táplálkozással, vagy akár a belélegzéssel is. Ezért célszerű a szervezet folyamatos tisztítása, hogy ne legyen ideje a méreganyagoknak felhalmozódni.
  3. Betegek is használhatják?
    A regenerációs program termékeit betegek is nyugodtan használhatják, hiszen koncentrált növényi élelmiszerekről van szó, vagyis ahogy normálisan étkezik egy beteg gyógyszerszedés mellett, úgy fogyaszthatja a Regenerációs program táplálékait is, mint egy normál élelmiszert.
  4. Hány éves kortól ajánlott a fogyasztás?
    A termékek fogyasztása kis gyermekkortól (akár 1 évestől) egészen az aggastyán korig ajánlott.
  5. Meddig kell regenerálódni? Egy-két hónap elegendő?
    Van egy kínai mondás, miszerint ahány éve fennáll egy probléma, minimum annyi hónap szükséges a regenerációhoz. De a Regenerációs program termékeit igazából minden nap célszerű fogyasztani, vagyis érdemes márkát váltani, az eddigi italokat és néhány élelmiszert lecserélni ezekre a termékekre.
  6. Miért kell a szervezetet tisztítani, méregteleníteni?
    Mert a mindennapokban számtalan méreganyag halmozódik fel benne a levegőből, az élelmiszerek adalékanyagaiból, gyógyszerekből stb. Ha ezeket a méreganyagokat nem tisztítjuk ki a szervezetből, akkor előbb-utóbb komolyabb betegséget okoznak, mert az immunrendszer és keringési rendszer már nem bír el velük.
  7. Mikor igyuk a Callit?
    A Calli italt a nap folyamán fogyasszuk, inkább többször kevesebbet, mint egyszerre sokat. Este a nappali Calli italból már ne igyunk, mert élénkítő hatása van.
  8. Mennyit igyunk belőle naponta?
    1 liter fogyasztása ajánlott naponta, de fokozatosan érjük el ezt a napi bevitelt.
  9. Hogyan lehetséges, hogy a Calli filteréből sokkal nagyobb mennyiségű ital készíthető, mint egy hagyományos teafilterből?
    A Calli, bár ránézésre úgy néz ki, mint egy közönséges filteres tea, valójában nem az. Amit mi teaként ismerünk, általában szárított növények, elsősorban levelek egyszerű őrleménye. A Calli alapanyaga a Camellia sinensis (zöldtea) legzsengébb hajtása, amely a leggazdagabb a katekin gyűjtőnevű antioxidáns polifenol vegyületekben. Ha a Calli semmi mást nem tartalmazna, azt mondhatnánk rá, hogy a világ legjobb minőségű zöldteája, hiszen a növénynek csak a legértékesebb részeit használják fel hozzá. Ennél azonban többről van szó. A shaolin papok ősi, 1500 éves receptúrája szerint készült titkos összetételű növényi keveréket kiáztatják, majd a főzet víztartalmának jelentős részét elpárologtatják. Ezt a sűrítményt az előbb említett zöldtea-levelekre fecskendezik, és a koncentrált növényi oldat beivódik a levelekbe. Amikor a filtert vízbe áztatjuk, először a koncentrált növényi keverék oldódik le róla, majd magából a zöldtealevélből oldódnak ki az értékes anyagok.
  10. Hígabban vagy sűrűbben fogyasszuk a tisztító italt?
    A Calli ital gyári címkéjén olvasható felhasználási utasítás szerint „áztassunk 1 filter Callit 0,5-1 liter forró vízben, a kívánt erősségtől függően 3-5 percig!” 15 éves tapasztalataink azt mutatják, hogy egy olyan szervezet számára, amelybe hosszú időn keresztül nagy mennyiségű méreganyag került a táplálékokból, levegőből, dohányzás útján, vagy ha az illető sok gyógyszert szed vagy szedett, egy ilyen sűrűségű főzet az elején kellemetlen tüneteket produkálhat a rendkívül intenzív és hirtelen tisztulási folyamatok eredményeképpen. Sokunk tapasztalata szerint hosszú távon is jól bevált a 3 literes hígítás. Ekkor még kellően ízletes az italunk, nem érezzük túl hígnak, és a hatása is ideális. A címkén lévő hígítási arányt csak azoknak ajánljuk, akik már legalább egy éve minden nap fogyasztják a Callit és a Sunrider egyéb termékeit is, és mellette egészségesen táplálkoznak, azaz szervezetükben már beállt egy közel egyensúlyi állapot.
  11. Gyógyszerfogyasztás mellett szabad méregteleníteni?
    Igen, de hígabban kell elkészíteni a teát, mert a gyógyszer is egy méreganyag, és a Calli valamilyen szinten tisztítja tőle a szervezetet.
  12. A Calli fogyasztása mellett igyunk-e vizet?
    Minimum 1 litert egy nap. A Calli fellazítja a méreganyagokat, de igazán a víz viszi ki őket a szervezetből, és izzadság, vizelet és széklet formájában távozik.
  13. Ízesíthetjük-e a Callit citrommal és cukorral?
    Semmi esetre sem. A Calli egy kifejezetten lúgosító hatású ital, amely jócskán ránk fér a mai világban, amikor korunk egyik népbetegsége az elsavasodás. A citrom savtartalma közömbösíti a Calli hatóanyagait, tehát a hatása ellen dolgozik. Édesítésre cukor helyett használhatunk mézet, vagy a Sunrider növényi édesítőjét (SunCare, SunCare Plus).
  14. Milyen edényben készítsük el a Callit?
    A víz forralása történhet zománcozott fémedényben vagy rozsdamentesacél-edényben, azonban onnét feltétlenül öntsük át egy üvegkancsóba, és miután kicsit lehűlt, tegyük bele a filtert. A legjobb az, ha 50 °C-ra lehűlt vízbe tesszük a filtert. Ettől kezdve italunk ne érintkezzék fémedénnyel vagy –evőeszközzel!
  15. Mitől gyengéd és élvezetes a Regenerációs program?
    Attól gyengéd és élvezetes, hogy a termékek ízletesek, és használatuk könnyedén beilleszthető a mindennapokba. Helyes használat esetén nem okoznak mellékhatást és semmilyen kellemetlenséget; szelíden befolyásolják a szervezet működését.
  16. Mennyi idő múlva várható a termékfogyasztás hatása?
    Problémától függően, de már néhány nap alatt érezhető a pozitív hatás, elsősorban a tisztítás hatása, hiszen a méreganyagoktól megszabadult szervezet szinte fellélegzik. Első lépés mindig a tisztítás, mert egy mérgekkel teli szervezetben a tápláló koncentrált növényi élelmiszerek is nehezebben szívódnak fel, vagyis tisztítás nélkül a kapszulák is lassabban hatnak.
  17. Milyen engedéllyel rendelkeznek a regenerációs termékek?
    A Sunrider a termékeit Magyarországon a megfelelő hatósági (a termék típusától függően OÉTI- vagy KERMI-) engedélyekkel hozza forgalomba.
  18. Méregtelenítéskor milyen mellékhatásra kell felkészülni?
    Az első napokban lehet szédülés, fejfájás, hányinger, rossz közérzet, gyakoribb vizelet vagy széklet. Ekkor nem kell megijedni, hanem fogyasztani kell tovább a tisztító italt, hogy a sejtek közül felszabadult méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. Ha a tünetek túl drasztikusnak tűnnek, átmenetileg nagyobb hígítással készítsük el az italt.
  19. Fogyaszt-e a Calli tea?
    A Calli ital sejtszinten tisztítja ki a méreganyagokat, így – elsősorban a méregtelenítés elején – fogyás is tapasztalható. Tisztítja az emésztőrendszert és beállítja az egyensúlyt, ezért áttételesen további fogyás is várható az emésztőrendszer teljes egyensúlyba kerüléséig.
  20. Terhes vagy szoptató nők is végezhetnek belső tisztítást?
    Terhes anyáknál csak nagy hígításban ajánlott a tisztító ital használata, mivel az anya keringési rendszerén keresztül a magzatba is bekerülnek a felszabaduló méreganyagok, amelyek nagyobb koncentrációban feleslegesen terhelnék a magzatot. Szoptatós anyák nyugodtan ihatják a tisztító italt, még fokozza is a tejtermelést.
  21. Mit segít egy-egy szervrendszer megtáplálása?
    Az adott szervrendszert felerősíti, regenerálja, így megszűnik annak egyensúlyhiánya, vagyis megfelelő mennyiségű koncentrált növényi élelmiszer elfogyasztása után az adott probléma is megszűnik, ami az adott szervrendszert terheli.
  22. Mitől különlegesek a Sunrider termékei?
    A Sunrider termékei koncentrált növényi élelmiszerek, tehát nem gyógyhatású készítmények vagy gyógyteák, hanem nap mint nap fogyasztható táplálékok. Minden termék koncentrátum, így annak ellenére, hogy teljesen tiszta növényi élelmiszerekről van szó, mégis intenzív regeneráló hatást fejtenek ki a szervezetben.
  23. Hol termesztik a termékek alapanyagait?
    A Sunrider a termékek alapanyagait részben a saját tulajdonában álló ültetvényeken maga termeszti, részben kizárólagos szerződés keretében és ellenőrzött körülmények között termeszteti elsősorban Belső-Kína hegyes területein, részben más országokban, például Paraguayban, ahonnét a növényi édesítő alapanyaga származik.
  24. Hol gyártják a Sunrider termékeit?
    A Sunrider a termékeit a saját tulajdonú csúcstechnológiájú gyáraiban gyártja, amelyek Kaliforniában, a City of Industryban, Kínában (Tiencsinben és Kantonban), Szingapúrban, Tajvanon és Indiában találhatók. 2008 nyarán avatták az új Los Angeles-i gyáregységeket, amelyek alapterülete és kapacitása meghaladja az összes eddigi gyártóüzem kapacitását. Kínában, Kunshanban is új gyár épül. A nyers növények feldolgozása az ázsiai gyárakban történik, majd a feldolgozott növényeket továbbítják az amerikai gyárakba, ahol a további folyamatok történnek, beleértve a kiszerelést.
  25. A gyárakban fertőtlenítik-e a növényeket
    A gyárakban a növényeket nem vetik alá vegyi fertőtlenítésnek, füst- és hőkezelésnek. A növényeket géppel és kézzel válogatják, majd a válogatott és kifogástalan minőségű példányokat megtisztítják a durva szennyezésektől, majd a Sunrider saját fejlesztésű és gyártású – baktérium-, gomba-, és vírusölő hatású – gyümölcsmosójával megmossák. A gyártás csírátlanított környezetben történik, a levegőt többszörösen szűrik, a felhasznált vizet fordított ozmózissal folyamatosan tisztítják. Más növényfeldolgozó üzemekben a baktériumszámnak meghatározott határértékét tűzik ki célul, míg a Sunrider a kórokozóktól és egyéb szennyeződésektől való 100%-os mentességet.
  26. Miután a növényeket alaposan megtisztították, szennyeződhetnek-e a gyártási folyamat során?
    Egyáltalán nem. Azon túl, hogy a gyártás nagy része zárt rendszerben történik, ahol az alapanyagok nem érintkeznek a helyiség levegőjével, a levegő az egész gyárban folyamatos tisztításnak van alávetve. Ráadásul a nyers növények megtisztításától a csomagolt, és általában zsugorfóliával is ellátott végtermékek létrejöttéig emberi kéz általi érintés nem lehetséges. A gyári dolgozók az egész folyamatban, még a csomagoló részlegen is fertőtlenített gumikesztyűben és védőruházatban dolgoznak, amelyből minden nap teljesen újat kapnak, a használtat pedig leselejtezik.
  27. Mi a garancia arra, hogy gyártáskor a növények nem veszítenek az értékükből?
    Mint az előbb is említettük, a növények nem érintkeznek vegyszerekkel, illetve a gyártási folyamat egy fázisában sincsenek kitéve magas hőmérsékletnek vagy sugárzásnak.
  28. Milyen minőségű vizet használnak fel a termékek gyártásakor?
    A Sunrider a gyáraiban külön helyiségeket üzemeltet rendkívül magas kapacitású víztisztító rendszerek használatára, amely egy egyszerű fizikai szűrést és aktívszén-szűrést követően a fordított ozmózis módszerével eltávolít a vízből minden baktériumot és vírust, valamint nehézfém-szennyeződést is.
  29. A cég végez-e állatkísérleteket? Hogyan tesztelik a termékeket?
    A cég nem végez állatkísérleteket. A felhasznált növényeket évezredek óta emberek fogyasztják. A tulajdonos minden új terméket magán és családján tesztel, majd vezető üzlettulajdonosain próbál ki, mielőtt forgalomba hozza.
  30. A feldolgozáskor sérül-e a növények enzimtartalma?
    Nem sérül. A teljes növény, sértetlen enzimrendszerrel kerül feldolgozásra a termékek gyártása során. Ezt úgy érik el, hogy a növény a gyártási folyamat egyetlen lépésében sem kerül 40 °C-nál magasabb hőmérsékletre. Dr. Chen egyedülálló koncentrálási, sűrítési eljárást dolgozott ki, amely alacsony hőmérsékleten is kivitelezhető.
  31. Lehet-e túladagolni a Sunrider-termékeket?
    Nem lehet túladagolni, mert koncentrált növényi élelmiszerről van szó, nem pedig gyógyszerről vagy gyógyhatású készítményről.
    Ahogy paradicsomból, fokhagymából, banánból vagy mogyoróból sem eszünk hatalmas mennyiségeket, csak amennyit a szervezetünk kíván, úgy a Sunrider koncentrált termékeit is az ésszerűség és a szervezet egyéni szükségletei szerint fogyasszuk.
  32. Kell-e konzultálnom az orvosommal a Sunrider-termékek fogyasztásáról?
    Ha krónikus betegségben szenved és komoly szabályozó gyógyszereket szed (cukorbetegség, vérnyomásproblémák), akkor ajánlott konzultálnia orvosával, már csak azért is, mert a termékek regenerálják a szervezetet, és előfordulhat, hogy egy idő után nem lesz már szüksége annyi és olyan erős gyógyszerek szedésére. Ezért ajánlott a folyamatos
  33. Miért ajánlják a Sunrider tápláló termékeinek fogyasztását?
    Mert fogyasztásuk egyszerű és biztonságos. Biztosan nem visz be szervezetébe semmilyen káros anyagot, csak pozitív irányba tudja változtatni az egészségét a termékek fogyasztása során.
  34. A Regenerációs programhoz szükség van-e speciális étrendre?
    Nincs szükség semmilyen speciális étrendre.
  35. Könnyű-e a programot beilleszteni a mindennapi életbe?
    A termékeket úgy állították össze, hogy könnyen és gyorsan át lehessen térni a használatukra a mindennapokban.
  36. Vegetáriánusok is használhatják a termékeket?
    Kizárólag növényi alapanyagokból készülnek a termékek.
  37. Ezek a termékek megfelelnek a kóser kritériumoknak?
    Sok Sunrider által gyártott élelmiszert a Star-K, a világ egyik legelismertebb kóser-tanúsító ügynöksége látott el tanúsítványával. A Sunrider ezen Star-K által tanúsított termékei egyben az Izraeli Fő Rabbinátus tanúsítváŹnyát is megkapták.
  38. Mohamedán vallásúak is fogyaszthatják?
  39. Sportolók is fogyaszthatják? Nem lesz doppingproblémájuk?
    Igen, fogyaszthatják. Nem lesz problémájuk. 2006 decemberében a Tiltott Anyagokat Ellenőrző Csoport (BSCG) egy, a Doppingellenes Világszövetség (WADA) által akkreditált szervezet, öt Sunrider-termék, a Veros, a JOI, a TOP, a Sunrise és a Koreai fehér ginszeng esetében tanúsította, hogy nem tartalmaznak tiltott anyagokat. A Sunrider többi termékében sem fordul elő doppingszerként listázott természetes eredetű anyag.
    (Ez lehetővé tette a Sunrider által szponzorált Izraeli Olimpiai Csapatnak az említett termé-kek fogyasztását a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékokra való felkészülés ideje alatt.)
  40. Azt halottam, hogy fiatalító hatása is van a Sunrider termékeinek, igaz ez?
    Annyiban igaz, hogy az a szervezet, amely tiszta formában megkapja a működéséhez szükséges nélkülözhetetlen, legfontosabb tápanyagokat, képes önmagát egészséges sejtekkel regenerálni, így valóban tevékeny, hosszú életnek néz elébe a hűséges Sunrider-termékfogyasztó.

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr768228830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása