Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

2018. január 15. - Tudaseso

Regeneráció, vagy helyettesítés? - Dr. Dean Black tollából

A gyógynövényekkel való kapcsolatom egy tüsszentéssel kezdődött. Egy kínai orvos, akivel megismerkedtem, felfigyelt az orrfolyós állapotomra. „Szénanátha?” – kérdezte. Zsebkendővel az orrom előtt bólintottam. Pár perccel később egy gyógynövény porral teli zacskót nyomott a kezembe. Akkor gyorsan megtanultam, hogy ha gyógynövény porral van tele a szád, ne akarj tüsszenteni. Grapefruit juice-szal gyorsan lenyeltem, hogy ne érezzem a keserű ízét. Két héten belül elmúlt a szénanáthám.

„Ez meg hogy lehet?” – kérdeztem. Kínai orvos barátom, Dr. Tei Fu Chen, elmagyarázta azt a filozófiát, ami megváltoztatta az életem. 5000 év alatt a kínaiak megtanulták a gyógynövényeket két nagy csoportba sorolni. Ezeket regeneráló növényeknek, illetve gyógyító növényeknek nevezték el. A filozófia megértésének kulcsa a kettő közti különbség megértése.

Regeneráló növények azok, amelyek táplálnak, és olyan nyersanyaggal látják el a szervezetet, amelyből a gének az élet „kémiáját” állítják elő. A nyersanyag akkor ér valamit, ha a gének tudnak mit kezdeni vele, ezért a regeneráló növények a szervezetre, pontosabban a génekre bízzák a döntést. Ezért hívják ezeket reGENEráló növényeknek.

A növényeknek van egy csodálatos titkuk, amit a Keletiek több ezer éve ismernek. Az orvosi herbák nem gyógyítanak, legalább is nem ez a fő funkciójuk. Ezek a gének kikerülésével hatnak a szervezetre. Olyan kémiai hatást váltanak ki, amihez a géneknek semmi köze. A mi modern gyógyszereink ugyanezt csinálják. Például: egy nő szervezet megtermeli a progeszteron nevű hormont. De erre bizonyos növények is képesek. A progeszteron tiszta formájában gyógyszerként is létezik. Hogy egy nő szervezete megtermeli a progeszteront, vagy beveszi növény, illetve gyógyszer formájában, a hatás szempontjából mindegy.

Vannak olyan növények, amelyek a progeszteron nyersanyagait tartalmazzák, ami nem egyenlő azzal, hogy magát a progeszteront tartalmazza. Ha egy nő a nyersanyag-tartalmú növényt eszi meg, akkor csak abban az esetben jut progeszteronhoz, ha a génjei úgy döntenek, hogy előállítják azt. De ha a progeszteron-tartalmú növényt fogyasztja, vagy gyógyszerként szedi be, mindenképpen progeszteronhoz jut, ha akarja, ha nem.

Az orvosi herbák és a modern gyógyszerek a gének megkérdezése nélkül hatnak. A regeneráló növények a géneken keresztül működnek, tehát a szervezetre és annak bölcsességére számítanak. A regeneráló növények hagyják megtörténni a kémiai folyamatokat. Az orvosi növények és a gyógyszerek ragaszkodnak a kémiai folyamatok létrejöttéhez.

Ezen a ponton Dr. Chen egy olyan koncepciót mutatott be, ami felnyitotta a szemem. Az orvosi növények és a gyógyszerek a helyettesítésen alapszanak – mondta. Más szóval: kiveszik a szervezet kezéből az irányítást. Az antibiotikum „elvégzi” az immunrendszer munkáját. Az inzulin a hasnyálmirigy helyett dolgozik. A vérnyomáscsökkentők nem hagyják működni a szervezet saját szabályozó mechanizmusait. Ezáltal gyengül a szervezet. Ha a szervezettől nem követeljük meg, hogy dolgozzon, leépül. Próbáld ki: ülj bele egy tolószékbe, amikor nincs rá szükséged, és hamarosan lesz. Szedjél be antibiotikumot, amikor nem indokolt, és az immunrendszered ellustul. A felesleges inzulinadagolás cukorbeteggé tesz!

Vedd szemügyre a modern, helyettesítésen alapuló orvoslást. Ma már van szív-helyettesítő, és vese-helyettesítő. Vannak fizikai helyettesítő eszközök és vannak kémiaiak. Akkor most nézzük meg, hogy hova vezet ez 100 éves távlatban, és tedd fel magadnak a kérdést: hova vezet ez? Funkcióról funkcióra, szervről szervere fogunk elmúlni, és mégis valahogyan életben leszünk a helyettesítés jóvoltából? Tényleg ez az egészségtudomány?

Az igazi egészségtudomány két részből áll. Az első – és a legfontosabb – a regenerálás. Ez a következő kérdésre válaszol: hogyan erősítsük meg az elgyengült szervezetet? És csak a második, alárendelt helyen van a helyettesítés. Ennek pedig az a feladata: hogy krízis helyzetben csak addig „helyettesít” a szervezetben, amíg az a regeneráció segítségével képes megerősödni annyira, hogy újra kezébe vegye az irányítást. A nyugati orvostudománnyal az a baj, hogy kizárólag a helyettesítést ismeri. Hát hogy lehet elkerülni a halált, ha nem teremtünk életet? A nyugati orvoslás képtelen alárendelt szerepet játszani. A helyettesítés pedig – önmagában – kizárólag gyengít. Ezért van válságban a modern orvoslás.

Megjegyzés: a fentiek igazolására elég Dr. Oi-Lin Chen esetét idéznünk, aki mindent végigcsinált, amit betegségére a nyugati medicina javasolt, ugyanakkor Dr. Chen hihetetlen mennyiségű Alpha20C-vel (és a száj nyálkahártyák állapotának javítását VitaFriuttal) segítette Oi-Lin felépülését, mert „ … a nyirokcsomóból eltávolított daganata volt. …”Dr. Chen ideje java részét arra fordította, hogy egy olyan formulát dolgozzon ki, ami segít felesége megmentésében.”… „A legfurcsább az egészben az, hogy minden általam kipróbált formula közül egy olyan bizonyult a leghatékonyabbnak, amit már korábban kidolgoztam és Alpha 20C-nek kereszteltem el. Komolyan hiszek abban, hogy az Alpha 20C képes az immunrendszer táplálására és erősítésére.”

 

Ha érdekel és segítség kell írj üzenetet! nemethattila153@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr9713578565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása