Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen hatékonyan, biztonságosan, 1 hét alatt

2015. május 03. - Tudaseso

Édesapám és nagymamám magasvérnyomása pár nap alatt rendeződött. Nagymamámat ugyan nehezebb volt meggyőzni, de szerencsére édesapám példáján élve Ő is meglépte a meglépni valót...

A gyógyszerek mellékhatásai miatt és mert egész életen át szedésre vannak kitalálva úgy gondoltuk nekiállunk kutakodni milyen lehetőségek vannak még.

De hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén? Megtehetjük, hogy szívós kísérletezgetéssel megszerezzük saját tapasztalatainkat - de ez évszázadokig eltartana. Ám megtehetjük azt is, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

Én az utóbbit választottuk és édesapám és nagymamám a magas vérnyomását állította be a megoldásokkal, húgom és jómagam pedig az allergiától szabadultunk meg.

Ha kérdése van írjon a tudaseso@gmail.com e-mail címre és segítek.

 

A legfrissebb statisztikák szerint az élelmiszerekben 8% a tápérték, nem csoda, ha az emberek egyre több időt töltenek azzal, hogy olyan táplálékot találjanak, ami a szervezetüket regenerálja és egyensúlyba hozza.

Az OECD felmérése szerint van még mit tenni!

Magyarországon rosszabb az egészségügyi állapot, mint ami az ország fejlettsége alapján elvárható.Ehhez hozzájárul a mozgásszegény életmód, … és általában az egészségtudatosság alacsony szintje. Az OECD szerint nálunk a legnagyobb az elhízottak aránya, és a legkevésbé egészségesen táplálkozó nemzetek élvonalába tartozunk. (OECD = Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet)

A Food Revolution Summit előadóitól hallottam:

-  A megfelelő táplálkozás közelebb visz ahhoz, hogy a magad elvárásai szerint élj. A legtöbb ember elfárad, kimerül az evéstől. Tölts el egy hetet egy jó helyen, és megváltozik a gondolkodásmódod. Mozogj rendszeresen. Nem mindenki szeret csoportban tornázni, de ugyanakkor sajnálja a pénzt egy személyi edzőre. Pedig nem az edző kerül sokba, hanem mindaz, amitől meghízott. Eheted a legegészségesebb ételeket, ha közben minden mindig csak RÓLAD szól, mindig csak Én, ÉN, ÉN …azaz TE vagy a középpontban, előbb-utóbb megtalálnak a negatív dolgok.

-  Aki otthon készült főtt ételt eszik, az egészségesebb, mert otthon könnyebb egészséges ételt enni. A közös étkezések a lelkednek is jót tesznek. Nem azt mondják, hogy ne járj étterembe, de amikor elmész, jó helyre menj. Az elhízás egyik oka a házon kívüli étkezés. A feldolgozott alapanyagokhoz szükség van tartósítószerre, különben nem állnak el.

-  A Föld nincs jó állapotban, nehéz belőle egészséges élelmiszerhez jutni. Jó lenne minél több zöldséget-gyümölcsöt enni. Tudod, hogy a marhahús előállítása komolyan hozzájárul az üvegházhatáshoz? A klímaváltozás a mezőgazdaságból indult. Túl sok a felhasznált nitrogén műtrágya. Az erdőirtás rossz döntés volt. Nagy árat fizetünk azért, hogy így nyertünk termőföldet. Érdekes, de a fejlődő országokban az organikus mezőgazdaság túlszárnyalja a hagyományost. Ha a talaj organikus, akkor kevesebbet kell öntözni. A GMO-s élelmiszereket nincs az a tudomány, ami támogatná. Az embereknek joguk van tudni, hogy milyen élelmiszert esznek. És mindenkinek joga van a tiszta élelmiszerhez. Ha egészségesebben táplálkozunk, az a Földnek is jobb. A nagy gazdaságokban előállított hús nem mozdítja elő az egészséget. Haladjunk kis lépésenként. (A reflux is könnyebben elmúlik, ha kevesebb húst eszik az illető.)

-  Vani Hari gondolatai igen megszívlelendőek: „Friss ételt egyél. Olyat, amiben nincs tartósítószer. Felesleges magadat még életedben tartósítani, bebalzsamozni.” Ez sokaknak kiverte Amerikában a biztosítékot. Kikiáltották bolondnak. De szerencsére a könyvei sokakhoz eljutnak.

-  Az agyunk nem tud mit kezdeni a vegyszerekkel. Valós táplálékra van szüksége a megfelelő működéshez. Menj ki a természetbe! Érezd meg az energiáját. Egyél jó ételeket, egészítsd ki táplálék kiegészítőkkel és gondolkodj! Az, hogy mit eszel, meghatározza gondolataidat és beszédedet.

-  Az élelmiszer előállító cégek kétszer annyit költenek reklámra, mint a termék hozzávalóira. (Puff neki!)

SunnyPress

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr837426670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása