Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Öngyógyítás a természet erejével: Allergia, vérnyomás, potencia és súlyproblémák megoldásai

2016. április 10. - Tudaseso

Tudja-e, hogy…

 01_tudja-e_hogy2.jpg

… a magyar férfiak 68, a nők 76 év átlagos életkorra számíthatnak, ami 10 évvel kevesebb, mint az uniós átlag?

… az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a világon Magyarországon növekedett legnagyobb mértékben a daganatos megbetegedések miatti halálozás aránya a XX. század második felében?

… a rák 30-60 %-ban a táplálkozási szokásokra vezethető vissza? 

… a lakosság gyógyszerkiadása 31-szeresére nőtt az elmúlt 10 évben?

… hazánkban évente 3-7 ezer ember hal meg a gyógyszerek okozta mellékhatások következtében?

… 1966 és 1990 között például a tej és a káposzta elveszítette vitamintartalmának 95 (!) százalékát?

… a Szent Györgyi Albert Nobel-díjas tudós által ajánlott napi minimum 1 000 mg C-vitaminhoz ma már naponta 2,5 kg citromot vagy paradicsomot kellene megennünk?

… jelenleg hazánkban 1 300 településen nem megfelelő az ivóvíz minősége?

… a lakosság 47 %-a él levegőszennyezettséggel terhelt területen?

… a rák, a szívinfarktus és az agyvérzés, a három leggyakoribb „természetes” halálozási ok, a stressz és az egészségtelen életmód következménye?

… a palackozott vizek a műanyag palackból való kimosódás miatt egészségre ártalmas anyagokat tartalmaznak?

… a kutatások kimutatták, hogy a teflonedények belső felületén már 20 másodperces hevítés után toxikus gázok, karcinogének (rákkeltő anyagok), és egyéb szennyező anyagok szabadulnak fel?

… ma az emberek 20 százalékkal alszanak kevesebbet, mint száz évvel ezelőtt. Az alváshiány különböző egészségügyi problémákhoz, többek között elhízáshoz és cukorbetegséghez vezethet?

… a krónikus betegségek előfordulása 30-40 százalékkal lenne csökkenthető, ha az emberek naponta legalább 30 percet gyalogolnának?

… az emberek ma több időt töltenek zárt terekben, mint a szabad levegőn, és a beltéri levegőben a szennyező anyagok aránya minimum kétszerese, de akár százszorosa is lehet a kültéri levegőének?

… a gyógynövények, az úgynevezett fitoterápiás és az azokat alkalmazó gyógymódok mindenütt a népszerűségi listák elején vannak, és a legfontosabb gyógynövények éves eladási adatai gyakran kétszámjegyűek?

- Prof. Dr. Szendrei Kálmán

Hová tartunk, hová tartsunk…?

 000_a_regeneracio_filozofiaja.JPG

A jó élet jó egészséggel kezdődik, ami nélkül semmilyen gazdagság nem élvezhető!

Lehet valakinek bármennyi pénze, ha nincs meg az egészsége akkor nem sokra megy…

Első feladat lássunk tisztán!

„illúzió” termékek ismertetői:

 • Nagyon kevés vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak
 • Emiatt alkalmatlanok arra, hogy ténylegesen, számottevő egészségjavulást idézzenek elő.
 • A televízióban és másutt orrvérzésig reklámozzák őket.
 • Van miből, hiszen alacsony hatóanyag tartalmukhoz képest méregdrágák, és komoly profitot biztosítanak. Bár felületes ránézésre olcsóbbnak tűnnek, mint a megfelelő adagot tartalmazó készítmények.
 • Azt a hamis érzést keltik, hogy napi egy aprócska tablettával be lehet vinni azt a vitamin és ásványi anyag mennyiséget, amennyire ténylegesen szükségünk van.
 • Természetgyógyászok, vagy más szakemberek nem ajánlják ezeket egészségmegőrzés vagy javítás céljára.

Terápiás értékű termékek ismertetői:

 • megfelelő, valóban szükséges mennyiségben tartalmazzák a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen tápanyagokat.
 • Használatuk többnyire mérhető, számottevő egészségjavulást eredményez
 • Felületesen vizsgálva drágábbnak tűnnek, mint az „illúzió” vitaminok, de a hatóanyag tartalmuk alapján, az ár-érték arányt nézve olcsóbbak azoknál.

Orvosok azt mondják, hogy az egészségünk:

45%-ban függ attól, hogy mit eszünk, mit iszunk nap, mint nap

25%-ban függ az életmódtól (1 fenékkel hány nyerget akarunk megülni, mennyire vagyunk stresszesek stb.)

Már 70%-nál tartunk és még mindig nem beszéltünk betegségről!

20%-ban függ a gének öröklésétől, amik megfelelő táplálkozással akár el is kerülhetők

10%-ban függ a mai egészségügytől

Megdöbbentő?

 

Így érdemes gondolkozni…

 

Kinek a kezében van az egészségünk?

 kapszulak_2.jpg

Miért olyan sok manapság a krónikus betegség?

Amíg régen az alapvető élelmiszerek rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaztak, manapság átvette helyüket a számtalan féle tartósító- és konzerválószer.

A görög bölcs, Hippokratész mondása hűen tükrözi a mindenkori helyzetet: „Azok vagyunk, amit megeszünk.”

De amíg 50-100 évvel ezelőtt Hippokratész igazsága egyenlő volt a regenerációval, az élelmiszereknek a szervezetre gyakorolt felépítő hatásával, most pontosan az ellenkezője, a degeneráció érvényesül, ha átvesszük a modern konyha szokásait, és válogatás nélkül elfogyasztjuk azt. Vagyis pontosan olyan tápanyaghiányos roncsok leszünk, amilyen napjaink félkészélelmiszer-választéka.

Azok sincsenek sokkal jobb helyzetben, akik próbálnak óvatosak lenni és háromszor is meggondolni, mit fogyasszanak. Egyrészt mert a valóban teljes értékű biotáplálékok háromszor annyiba kerülnek, másrészt semmi garancia nincs rá, hogy tényleg bio a bio.

Harmadrészt pedig a táplálkozáson kívül olyan sok negatív hatás éri a szervezetet – légszennyezettség, UV-sugárzás, elektroszmog stb. –, hogy sokkal több, a szervezetet tisztító és felépítő tápanyagra lenne szükség, mint 50 évvel ezelőtt. Ennyit pedig még egy jó étvágyú és nagy pénztárcájú ember sem tud megengedni magának, hisz’ fizikailag képtelenség is elfogyasztani a szükséges mennyiséget táplálék formájában.

Ezért egyre több hiány-, vagy éppen salakanyag által okozott betegség alakul ki, melyek régen nem voltak ismertek.

Mi a Regeneráció? Mi a megoldás?


tea111.jpg
Úgy tűnik, mintha beteg lenne az általunk ismert „nyugati" egészségügy. Fejlettebb piacgazdaságokban az elmúlt 50 év alatt emelkedett a népesség átlag életkora, ám egyre több a beteg, betegeskedő ember. Tovább élünk, mint 50-100 évvel ezelőtt, de egyre gyakoribbak a krónikus, degeneratív betegségek, amelyek leküzdésére egyre kifinomultabb terápiákat alkalmazunk, s egyre drágább gyógyszereket szedünk.

S miközben egy-egy járvány vagy vírus veszélyei miatt aggódunk, elfeledkezünk arról, hogy nagyságrendekkel több ember hal bele a kórházi kezelésekbe, az egészségügyi személyzet tévedéseibe, műhibáiba, a gyógyszer túl- vagy félreadagolásokba, a mellékhatásokba. Ha jól megnézzük a legkülönfélébb orvosi terápiákat, azt tapasztalhatjuk, hogy mindegyikben van egy közös vonás: az orvos a természetnek parancsoló úr, akinek megbízatása az, hogy a természettől átvegye a gyógyítás szerepét.

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

A kínaiak - s ebben nincsenek egyedül az ősi kultúrák között - ezt a szemléletet követik hosszú ideje. Megközelítésüknek a regeneráció nevet adták - ami a „forráshoz való visszatérést" is jelenti. Az egészség megteremtéséhez sok út vezet. A kínaiak is ráléptek egy útra, a nyugati ember is rálépett egy útra - de a két út gyökeresen eltér egymástól.kapszulak_3.jpg

Körültekintéssel adagolhatjuk ugyan a gyógyszereket, de amikor krónikus betegségekről beszélünk, vagy egész egyszerűen csak egészségesebbek akarunk lenni, egészen más módszereket kell alkalmaznunk a vegyszeres beavatkozás helyett. Arra a bizonyos másféle, a nyugati gyógyászatot kiegészítő, avagy a szervezetet kiegyensúlyozó szemléletre van szükség, amelyre korábban utaltunk a kínaiakkal kapcsolatban. Ez a szemlélet pedig a regeneráció filozófiája.

A regeneráció alapvetően abban különbözik a gyógyítástól, hogy semmi köze sincs a betegségekhez. A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

A regeneráció elve ezzel szemben azt tanítja, hogy nincsenek specifikus betegségek, csak a szervezet belső gyengeségei léteznek, amelyek általában helyre állíthatók. Ezek a belső gyengeségek bizonyos tünet minták kialakulásához vezetnek. E tünet minták felhasználásával azonosíthatók a szervezet gyengeségei, s a megfelelő elvek érvényesítésével e gyengeségeket ismét erősséggé lehet fordítani, így olyan feltételeket teremtünk, amelyek közepette elmúlnak a tünetek, s helyreáll a szervezet életereje, újból beáll az egészséges egyensúly.

A kínaiak gyógyító elveit mára számtalan nyugati tudományos kutatócsoport vizsgálta és alkalmazza.

Az elmúlt évezredek során a növényeket Kínában három kategóriába sorolták. Először is, a különböző növényeket hosszú távon tapasztalható hatásaik alapján különböztették meg:
02_mi_a_reg_eneracio_pdf_adobe_reader.JPG
1) A mérgező növények specifikus, rövid távon észlelt hatással vannak a szervezetre, de alkalmazásuknál nincs sok tere a tévedésnek, hiszen szakszerűtlen felhasználásuk a beteg állapotának gyors és erőteljes romlását okozza.

2) A gyógyító hatású növények ugyancsak viszonylag rövid távon idéznek elő specifikus változásokat a beteg állapotában. Használatukkor tágabb tere van a tévedéseknek, de huzamos időn keresztül való alkalmazásuk ellenkezőjére fordítja a kezdetben tapasztalt jótékony hatásokat. A kínaiak gyógyító célú, illetve mérgező növényei játsszák azt a szerepet, amelyet a mi nyugati gyógyászatunkban a gyógyszerek töltenek be.

3) Az élelmi célú növények széleskörű általános javulást idéznek elő a páciens állapotában, használatukkor gyakorlatilag kizárhatóak a tévedések ami azt jelenti, hogy ezek a növények szinte bármilyen mennyiségben fogyaszthatok, s az ember élete végéig fogyaszthatja őket anélkül, hogy káros hatással lennének a szervezetre.

A kínaiak aszerint is megkülönböztették a növényeiket, hogy mely szervrendszereket táplálták. Voltak növényeik, amelyek a keringési rendszert táplálták, mások az immunrendszert, megint mások az emésztést, s így tovább. Arra is rájöttek, hogy nagyban megnövelhetik e növények jótékony hatásait, ha meghatározott arányban összekeverik őket. Így bizonyos növényekből meghatározott célokra növényi keverékeket, formulákat alakítottak ki. E formulák használatával sikerült az egyes növények jótékony hatásait jelentősen megnövelniük, s csökkenteni tudták az esetleges mellékhatásokat is. E keverékek könnyen és gyorsan felszívódnak az egyes szervrendszerekben, erősítve és táplálva azokat.

Amikor a regenerációról beszélünk, be kell ismernünk, hogy a Nyugat még ma is szinte a sötét középkorban vergődik. Mivel tagadtuk a szervezet saját, belső gyógyító erejének létezését.

Feltételezzük, hogy képesek vagyunk javítani ezen az állapoton azáltal, hogy egyensúlyba hozzuk a nyugati gyógyászat és a regeneráció elveit és gyógymódjait. De hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén? Megtehetjük, hogy szívós kísérletezgetéssel megszerezzük saját tapasztalatainkat - de ez évszázadokig eltartana. Ám megtehetjük azt is, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

03_a_s_unrider-ut_pdf_adobe_reader.JPG

03_a_sunrider-u_t_pdf_adobe_reader.JPG

03_a_sunrider-ut_pdf_adobe_reader_1.JPG

reg2.jpg

reg4.jpgkapszula.jpg

 

regeneracios.jpg


Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészségének megtartása érdekében – a regeneráció elveit! Az ősi, kínai formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők. Egy világ cég (USA) gyártja és forgalmazza ezeket a termékeket 1982-es működése óta, a világ több mint 40 országában, amik ma már Magyarországon is hozzáférhető.

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotának, igényének megfelelően.

Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni a regeneráció elvéhez, amely a szervezet erősítését célozza. A kínai növényi formulák semmit sem gyógyítanak meg.

Csak a szervezet képes meggyógyítani önmagát, természetes, spontán módon. Ha szervezetünket tápegész, tiszta, vegyszermentes szervrendszer-specifikus növényi formulákkal tápláljuk és tisztítjuk, akkor egészségesek és hosszú életűek lehetünk.

Beszerzési útmutató

 17_100_-os_megelegedettsegi_garancia_pdf_adobe_reader2.JPG

Csatlakozás menete:

http://www.sunrider.com (jobb felül English –t Magyar nyelvre állítani) http://www.sunrider.com/Hng/Home

Majd jobb felül csatlakozás gomb, majd Magyarország kiválasztása, ezután csatlakozzon most felirat.

 1. lépés: jelentkező adatai
 2. lépés: megadni a nevét, e-mail címét annak, aki megmutatta ezt (fogyasztó) adott esetben:

Németh Attila

Magyarország

E-mail: nemethattila153@gmail.com

3.lépés:  Használati feltételek elfogadása

4.lépés: Személyes azonosító megadása

Kívánt azonosító bal oldalra kétszer.

Kívánt jelszó jobb oldalra kétszer.

Az azonosítót és jelszót jegyezze meg, írja fel!

5.lépés: Jóváhagyás

Termékek beszerzésére, rendelése:

 • online vásárlás http://www.sunrider.com oldalon (jobb felül English–t Magyar nyelvre állítani)
 • vagy akár tőlem is postai utánvéttel, vagy banki előre átutalással, vagy személyesen Ajkán

Ha engem választ: hívjon telefonon, vagy írja meg nemethattila153@gmail.com e-mail címre, mit és miből mennyit szeretne, hova stb.

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége keressen bátran!

Üdv:

Németh Attila

Magyarország, Ajka

E-mail: nemethattila153@gmail.com

Fogyasztói és „sztár”tapasztalatok

 

20070222gyenesei2.jpg

arnold-schwarzenegger-picture-1.jpg

auth-csilla_1.jpg

gergely-robert.jpg

julia-roberts.jpg

 

 

 

 

 

sharon-stone-2004-mtv-movie-awards-arrivals-ils6oj.jpg

tn2_naomi_campbell_1.jpg

tony_parker.jpg

Alpha 20C® - Imunrendszer

„Kislányom több éve küzdött az allergia tüneteivel szinte mindenre allergiás amire lehet. Próbálgattunk dolgokat, de aztán jött az Alpha 20C® is és végre megoldódott a probléma, eleinte nem hittük, hogy segíthet, de gondoltuk kipróbáljuk hisz már sok mindennel próbálkoztunk, már nem költünk gyógyszerre és még az immunrendszert sem blokkolja, mint a gyógyszerek, ráadásul nem fáradt és azóta nem is betegeskedik.”

(Horváth Éva)

„A Sunrider egyik legfontosabb terméke az Alpha 20C®.

Gyógyíthatatlannak tűnő ekcémás allergiámon az Alpha 20C® segített át. Immunrendszerünk mindennapos táplálékának javaslom, hiszen rendkívüli segítséget nyújt a környezeti ártalmak kapcsán jelentkező alul- és túlműködő szervezeti reakcióink harmonizálásában. Hatása a Calli® és a Fortune Delight® fogyasztásával fokozottabb. Kisgyerekeknek is adható.”

(Rúzsa Leó)

„16 éves gyermekem és én is naponta egy kapszulát szedünk másfél éve

 • azóta nem betegedtünk meg.”

(Suhainé dr. Kovács Ilona)

„Pótolhatatlan! Vannak országok, melyek a legtöbb pénzt a hadászatra költik védekezés címén. Szervezetünk szintjén az Alpha 20C® a tökéletes fegyver.”

(Manhertz József)

„Az Alpha 20C®-t mindenkinek megelőzés céljából ajánlom, mivel a megfázásos, vitaminhiányos időszakokban az immunrendszerünk gyengül le a legkönnyebben. Napi 3-5 kapszula segítségével ez elkerülhető. Boldog vagyok, hogy a 3 éves kisfiunk a Sunrider-termékek fogyasztásának köszönhetően megszületése pillanatától egészséges gyermek, gyógyszereket sohasem kapott.”

(Kiss Eszter, Pócsi László)

Lifestream® - Keringésrendszer

"Hosszú éveken keresztül gyógyszerek segítségével be nem állítható magas vérnyomásomat 1.5 hét alatt beállította csupán napi 1-2 darab. Ez a termék egyszerűen hihetetlen csoda, annak aki világ életébe vérnyomásproblémákkal küszködött."

(Németh Attila)

TOP® - Idegrendszer

„Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP® mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP® összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.”

(Dr. Kuczka Mária)

„Nekem az életemet mentette meg a TOP®. A TOP® segítségével sikerült elérnem, hogy ne azt kérdezzék tőlem, hogy »mi a bajod?«, hanem azt, hogy »mitől ragyogsz?«. Ma is mindennap eszem, pénzben nem is mérhető az a segítség, amit a TOP® nyújtani tud.”

(Nagy Noémi)

„A TOP® kapszula családunk legkedveltebb termékei közé tartozik. A tisztítás és az ún. alaptáplálás mellett rögtön ajánlom. Ma Magyarországon az egészségtelen táplálkozás mellett a stressz, az idegrendszer túlterhelése az első számú betegségforrás. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – alapvetően befolyásolja egészségünket. Táplálása és erősítése ugyanolyan nyilvánvaló és sürgős, mint az már az immunrendszer esetében köztudott. Kincs van a kezünkben, éljünk vele!”

(Dr. Dorogi Éva)

Evergreen®

„Az Evergreen® koncentrált klorofill, amit zöld vérnek is szokás nevezni, hiszen rendkívül gazdag tápanyagokban.

Jelentős vas- és cinkforrásunk. Én reggel egy fiolányit elkeverek 1 dl vízben, és éhgyomorra megiszom, mert így biztos, hogy minden sejtem megkapja a magáét.”

(Dr. Barta Edina)

„Műtét utáni betegeknek ajánlom, hiszen vas-, cink- és magnéziumtartalmánál fogva nagyszerűen segíti a vérkép helyreállítását. Vérszegényeknek is javaslom napi egy fiola elfogyasztását!”

(Fischerné Darnai Edit)

Assimilaid® - Emésztőrendszer

„7 évvel ezelőtt nagyon komoly emésztőrendszeri problémám volt, de a sok kivizsgálás ellenére sem tudtak semmit változtatni az orvosok. Ekkor elkezdtem inni a Calli®-t, naponta 3x2 kapszulát szedtem az Assimilaid®-ből, és egy hónap után megszűntek a panaszaim. Azóta nincs gyógyszer a házban, és bármit ehetek, ihatok. Egy év alatt 15 kilót fogytam. Akinek csak tehetem, elmondom a jó tapasztalataimat.”

(Csillag Jánosné)

„Ragaszkodom az Assimilaid®-hez. Erősíti az emésztőrendszeremet, a gyomromat, illetve az immunrendszeremet. Mióta szedem, nincsenek panaszaim!

Hatékonyságát az is mutatja, hogy már a párommal is megkedveltettem, korábban nem tudott vele azonosulni, de amióta kipróbálta, ő is rendszeres fogyasztója lett.”

(Vincze Erika)

Electrosport®

Súlyos autóbalesetem után a fájdalomcsillapítók és antibiotikumok felborították szervezetem egyensúlyát, és az ásványi anyagokat is pótolni kellett, így azonnal elkezdtem szedni az Electrosport®-ot. Intenzív gyógytorna mellett gyorsan regenerálódtam, de ekkor is szükség volt az izzadtsággal kiürült ásványi sók ily módon való bevitelére. Gyorsan talpra álltam, de ma is sokat tornázom és fogyasztom az Elekrosport®-ot.”

(Lovas Ildikó)

Vitafruit®

„Környezetemben a csecsemőtől az aggastyánig mindenki fogyasztja nagy kedvencemet, a Vitafruit®-ot. Azért iszom, mert természetes, bio élővitaminjai révén a szervezetünk maga választhatja ki, amire szüksége van! Immunrendszerünkre, ellenálló képességünkre és a bőrünkre egyaránt jótékonyan hat, és mert nagyon finom!”

(Kátainé Cseh Mária)

„Amikor a Vitafruit®-ot iszom, a lelkemet is táplálom: azt érzem, hogy kényeztetem magam. Valami nagyon finomat adok önmagamnak.

Valamit, ami csodás ízű és kellően fiatalít. Amikor korábban szintetikus vitaminokkal próbálkoztam, gondolkodnom kellett, vajon használnak bármit is, a Vitafruit®-tól azonnal érzem, hogy valami jó történt velem!”

(Dr. Horváth Györgyi)

Oi-Lin® Kéz- és testápoló

„Már az illata megejtő. Hát még az a tulajdonsága, hogy azonnal beszívódik a bőrbe és nem hagy zsíros foltot a ruhán.

Egészséges, kissé fényes bőr a rendszeres használat eredménye, s nemcsak látványa, de tapintása is kellemes, selymes. Varázslatos hatása van a széltől kifújt kézfejre, a nyakra és a dekoltázsra.

Mielőtt a Sunrider-termékekkel próbálkoztam volna, sokféle testápolót kipróbáltam, természetesen egyik sem volt ilyen gazdaságos és jótékonyan tápláló, regeneráló, mint az Oi-Lin® Kéz- és testápoló.”

(Lovas Ildikó)

„Én is az Oi-Lin® Kéz-és testápolóval kényeztetem a bőröm! Barátnőim azért hálásak érte, mert a terhességi vonalak, kialakulásától óvta meg őket, idősebb ismerőseim eleganciát sugárzó illatán túl a nyak és dekoltázs ráncait kisimító tulajdonságáért szeretik. Ennyi pozitív visszajelzés után csoda, ha a legjobb testápolónak tartom?”

(Tőke Szilvia)

„Az illata egyszerűen káprázatos! Egyedülállóan selymessé teszi a bőrt.

Extra száraz, ugyanakkor izzadékony bőröm van, így a korábban kipróbált sokféle márka egyike sem vált be, mert utána a bőröm ragacsos maradt.

Az Oi-Lin® Kéz- és testápoló ezzel szemben azonnal fölszívódik. Érdemes belőle kettőt venni, mert így a hozzá adott adagolóval nagyon gazdaságosan használható. Az egész család használja, fiúk, lányok egyaránt, és így is elég fél évig.”

(Bodolai Tamásné)

Oi-Lin® Különleges arcápoló

„Az arcbőrömmel mindig sok bajom volt, nemcsak a vízhiánytól, hanem a zsírhiánytól is feszült, száraz volt és könnyen repedezett.

Soha nem találtam olyan arckrémet, ami a zsír és víz egyensúlyát helyreállította volna. Erre csak a szkvalén alapanyagú és egyéb egyedi alkotórészei miatt rendkívüli, Excepcional krém volt képes.

Erőteljesen tápláló krém. Nyáron csak éjszaka használom, nappalra a fényvédő is elegendő. Páratlanul különleges!”

(Sződy Erzsébet)

Oi-Lin® Thermo arctisztító

„Nekem a Thermo arctisztító univerzális és nagyon fontos, mert problémás a bőröm. Szinte minden nap használom, felér egy kozmetikai kezeléssel. Szeretem, mert egyszerre mélyen tisztít, és enyhén hámlaszt. Kíméletes, de rendkívül hatékony.

A bőröm tiszta, bársonyos, feszes, üde és fiatal a használata után. Mivel régóta használom a bőröm minőségi változáson ment keresztül, hiszem és tapasztalom, hogy lassítja a ráncosodást.

Sehol nem találkoztam ilyen arctisztítóval!”

(Nagy Judit)

„36 éves vagyok és észrevettem, hogy előbújtak a ráncaim, amivel nem tudtam megbarátkozni. Mindenben a minőségre figyelek, így sok márkás kozmetikumot kipróbáltam, de nem volt egyik se az igazi. Amikor először használtam a Thermo arctisztítót, rögtön éreztem, hogy erre van szükségem.

Két hét után már a barátnőim is kérdezték, hogy mi van az arcomon?

Semmivel nem tudnám egy lapon említeni – egyszerűen szebb és sugárzóbb az arcom. Öröm tükörbe nézni! Naponta kétszer használom.”

(Kling Gabriella)

Kandesn® bőrápolás alapfokon próbacsomag

„Mint kozmetológus, nagyon fontosnak tartom a bőr megfelelő tisztítását, pH-egyensúlyának fenntartását és hidratálását, melyet a Kandesn® Bőrápolás alapfokon termékei maximálisan, ugyanakkor kíméletesen biztosítanak. Ezt kiegészítve javaslom az Oi-Lin® készítmények alkalmazását, melyekből leheletnyi mennyiség is elegendő, így nagyon gazdaságosak. Rendkívül értékes növényi olaj alapú készítmények magas antioxidáns tartalommal, a bőr számára nélkülözhetetlen tápanyagokkal, vitaminokkal.”

(Dr. Várnai Anikó)

Oi-Lin Szemránczselé

„Minden reggel és este használom. A szem és a száj köré használom, de ha egy kicsit többet sikerült kivennem a tégelyből, az egész arcomat átkenem. Kényeztető és tápláló hatása azonnal érezhető. Az illatát is nagyon szeretem.”

(Potyondi Mária)

„Egy hosszú, fárasztó nap után különösen megnyugtatja a szem körüli területet. Az Oi-Lin® Szemránczselé ugyanakkor gazdaságos: nagyon kevés elegendő belőle ahhoz, hogy alaposan hidratálja a bőrömet.”

(Szűcs Szilvia)

Calli® tisztító ital

„Pár éve ismerkedtünk meg vele és nem hittem volna, hogy olyannyira koncentrált, hogy 1 tasakból 3 litert lehet készíteni. Napi 1 litert fogyasztunk és már az első héten pozitív változások voltak, nem sorolom fel mert nem férne ki.”

(Illés Ilona)

Mit mondanak a sztárok?

 

auth-csilla_1.jpgAuth Csilla (énekes)

Én nem vagyok terjesztő, csak fogyasztó, az viszont megszállottan. Nagyon
sok stressz ért az életben, és ez mind az én gyomromban,emésztőszerveimben csapódott le. Elmentem egy ultrahang-magánrendelőbe, és a szakorvos említette nekem, hogy a Sunrider-termékekkel valószínűleg rajtam is lehet segíteni. Ha nem próbáltam volna ki előtte 7-8 féle szert, azt hittem volna, hogy pszichés alapon működik, mert magam sem hittem: elkezdtem fogyasztani, és aznap lettem jól! Azóta folyamatosan jól vagyok. Az életem változott meg a Sunridernek köszönhetően!”


St. Martin (zenész: trombita, szaxofon, pánsíp)st-martin.jpg

„Nemcsak a zenét szeretem, hanem a sportot is, és egy kellemes sport összecsapáson – én is futballoztam – szanaszét rúgták a lábamat. 3 szalagszakadás, az orvos megmondta, hogy mi kell erre. Nem tudom elmondani pontosan, hogy miket, egy rahedli ilyen kapszulát kaptam akkor, persze a Sport kapszulával kezdte. »jó, mondom, majd otthon megpróbálom persze – tudod mikor fogom bevenni« mondtam magamnak) aztán csak úgy elkezdtem szedegetni, mondtam hogy nem olyan rossz ez, nézzük csak hogy alakul… és akkor 10 nap múlva nem mondom, hogy fociztam, de
egy hónap múlva már edzettem újra.”

Gergely Róbert (színész)gergely-robert.jpg

Fejfájás miatt kezdte el fogyasztani a Sunrider termékeket, de
figyel a megelőzésre is. A citromos Forcsi és a mentás Calli a
kedvence. Fogyasztja Top-ot, az Alpha 20C-t, a Lifestream-ot és az
édesítőt is. A legfrissebb CD-jével megajándékozta Chen doktort a
legutóbbi látogatásakor.

Egy öttusa világbajnok Sunrider-étrendje:

20070222gyenesei2.jpg 

Egy átlagos edzésnapon Gyenesei Leila az alábbi Sunrider termékeket fogyasztja:

 • Fortune Delight 2 zacskó
 • Calli tea 1 filter, 1,5 liter vízben
 • Lifestream reggel és este 2-2 kapszula
 • SportCaps reggel és este 1-1 kapszula
 • ElectroSport (a hét legnehezebb napján) 1 fiola
 • Evergreene (20 napon keresztül kúraszerűen) naponta 1 fiola

 

Naomi Campbell (modell)tn2_naomi_campbell_1.jpg

„Nem tudom miért, de kikészít a vásárlás. Eva barátnőm javasolta, hogy igyak ilyenkor egy nyugtató hatású teát (Calli), így legutóbb magammal is vittem egy flakonnal. Magam is meglepődtem, mennyire jól bevált az ital. Nyugodt voltam, és még az sem dühített föl, amikor tanácsot kért tőlem az egyik vevő. Magam kerestem neki megfelelő felsőt.”

Sharon Stone (színésznő)sharon-stone-2004-mtv-movie-awards-arrivals-ils6oj.jpg

„Tearajongó vagyok, kedvencem a Sunrider Calli teája, ami egyfajta tisztító tea.
Mivel nem igazán szeretek részeg lenni, ezért kerülök mindenfajta
égetett szeszesitalt, ellenben szívesen fogyasztok bort a vacsora mellé. Gyengéim az ét csokik, így mindig tartok magamnál egy keveset.
Tehát láthatja, hogy csak részben fordítok figyelmet az egészséges
étkezésre, a testem méregtelenítését a Calli teára bízom!”

Julia Roberts (színésznő)

 julia-roberts.jpg

Julia Roberts (39) mindig is nagy családot szeretett volna. Sokáig azonban nem tudott teherbe esni. Számos specialistát felkerestek, végül találtak egy olyan orvost, aki bíztatta őket – és a színésznő az
eredményes kezelést követően teherbe is esett. Sőt, kiderült: ikreket
hord a szíve alatt. 2004 novemberében egy kisfiút és egy kislányt
szült. 2007. június 18-án adott életet harmadik gyermekének. A szülés azonban koránt sem ment olyan egyszerűen, mint az ikreknél. Julia örökletes vérbetegsége ugyanis e második terhesség idején súlyosabbnak bizonyult. A színésznő elkezdte fogyasztani a Sunrider méregtelenítő italait, és végül egészséges kisfiúnak adott életet…

Arnold Schwarzenegger (színész, Kalifornia kormányzója)arnold-schwarzenegger-picture-1.jpg

Tudta, hogy Arnold Schwarzenegger manapság NuPlusszal építi és tartja karban a testét? Edzésnapokon legalább hatot elfogyaszt,
ami teljességgel érthető. Arnold a Sunrider vezetők barátja, többször
megfordult a cég központjában, a legutóbbi gyáravatón VIP vendégként személyesen is részt vett.

Tony Parker (profi NBA kosárlabdázó)

 tony_parker.jpg

„Soha nem használok kreatint az edzéseim során, helyette a Sunrider természetes alkotóelemekből készült termékeivel élek (NuPlus). Az édesanyám - aki természetgyógyász – ajánlotta nekem a cég készítményeit, amelyek tartalmaznak minden olyan alapvető tápanyagot, amik elősegítik a szervezet regenerálódását. A Sunrider táplálék- kiegészítői rendkívül népszerűek az Egyesült Államok-ban.”

Beszerzési útmutató

 

Csatlakozás menete:

http://www.sunrider.com (jobb felül English –t Magyar nyelvre állítani)

Majd jobb felül csatlakozás gomb, majd Magyarország kiválasztása, ezután csatlakozzon most felirat.

 1. lépés: jelentkező adatai
 2. lépés: megadni a nevét, e-mail címét annak, aki megmutatta ezt (fogyasztó) adott esetben:

Németh Attila

Magyarország

E-mail: nemethattila153@gmail.com

3.lépés:  Használati feltételek elfogadása

4.lépés: Személyes azonosító megadása

Kívánt azonosító bal oldalra kétszer.

Kívánt jelszó jobb oldalra kétszer.

Az azonosítót és jelszót jegyezze meg, írja fel!

5.lépés: Jóváhagyás

Termékek beszerzésére, rendelése:

 • online vásárlás http://www.sunrider.com oldalon (jobb felül English–t Magyar nyelvre állítani)
 • vagy akár tőlem is postai utánvéttel, vagy banki előre átutalással, vagy személyesen Ajkán

Ha engem választ: hívjon telefonon, vagy írja meg nemethattila153@gmail.com e-mail címre, mit és miből mennyit szeretne, hova stb.

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége keressen bátran!

Üdv:

Németh Attila

Magyarország, Ajka

E-mail: nemethattila153@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr948583860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.