Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen NEM gyógyszerrel, hatékonyan és biztonságosan

2015. május 27. - Tudaseso

Öngyógyítás a XXI. században csomag:

Sejttisztító ital - akupunktúra tűk nélkül

A Calli® tea a Sunrider egyik világszerte legismer­tebb és legnépszerűbb terméke, egy ősi recept alap­ján ké­szü­lő tisztítóital. Eredeti receptjét a kí­nai shaolin temp­lom papjai kísérletezték ki más­fél évezreddel ez­előtt, hogy elősegítsék a szellem tisz­ta­sá­gát, a kon­cen­trációt, az ellazulást és a me­di­tációt.

A Sunrider Calli® tea fő összetevője a Camellia sinensis, vagyis a zöld­tea, amely nagy mennyiségben tartal­maz ka­te­ki­ne­ket. Ezek rendkívül hatékony antioxi­dáns hatású po­li­fenol ve­gyü­le­tek, amelyek bizonyítottan jó ha­tás­fokkal kö­tik le az öregedési folyamatokért és a testszövetek ká­ro­sodásáért fele­lős szabadgyököket.

A különlegesen tiszta eljárással fel­dol­go­zott zöldtea­le­ve­lek­re viszik fel az ősi recept alapján készült koncentrált nö­vé­nyi keve­ré­ket, amely a filter vízbe helyezésekor leoldódik, és az ered­mény egy exkluzív növényi ital. Ezzel szemben a piacon kapható legtöbb tea csupán szá­rított levelek őrleményét tartalmaz, kon­cent­rá­lás nélkül. Kon­cent­rált­sá­ga miatt egy filter Calli®-ból nem egy csé­szényi, hanem akár 1-3 li­ter ital is nyerhető, a kívánt erősségtől füg­gően.

Sunrider Calli® tea előnyös tulajdonságai:

Fogyasztói tapasztalatok szerint a Calli® tea rendszeres fogyasztása gyakran az aláb­bi ked­ve­ző változásokkal jár:

 •          több energia, jobb közérzet, kisebb alvásigény;
 •          lelki nyugalom, illetve a stressz és agresszivitás csökkenése;
 •          tisztább gondolkodás, jobb memória és koncentrációs készség;
 •          alacsonyabb hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor- és kávéfogyasztás;
 •          egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódás;
 •          emésztési és (savas) gyomorproblémák enyhülése;
 •          vérnyomás és koleszterinszint normalizálódása;
 •          ízületi és meszesedési gondok enyhülése;
 •          testtömeg normalizálódása;
 •          a szervezet elsavasodásával összefüggő problémák enyhítése.

Dr. Hussein A. Jabbar belgyógyász, kardiológus orvos véleménye a Calli teáról:

Az emberek manapság újra – sajnos nem kevés idő múltán! – visszatértek a tiszta, hatékony, kíméletes növényekhez. Ma már elterjedt a tisztító-méregtelenítő növényekből készült italok alkalmazása, különböző forrázatok készítése.

A Calli tea ősi, tradicionális ital, amelynek előfutára – a legenda szerint – egy császári kertben történt véletlennek köszönheti születését: néhány tealevél beleesett a forró vízbe, és a barnás ital kellemes illatúnak, üdítő ízűnek bizonyult az uralkodó számára…

 1.      A Calli első összetevője C- és B- vitamint tartalmaz, minimumra csökkenti a koffein iránti vágyat (a szervezetre gyakorolt stimuláló hatás nélkül), összehúzó, vérzést elállító, antibakteriális hatású, természetes fluoridot tartalmaz, erősíti a központi idegrendszert, a keringési rendszert, az immunrendszert és a fogakat, megvédi a szervezetet az amőba- és bőrfertőzésektől.
 2.      A másik összetevő fontos szerepet játszik a zsír-felbontásban, a zsír átalakításban, normalizálja a vérnyomást, javítja az oxigénszállítást a véráramban, és csökkenti a vérszegénységet.
 3.      A Calli tea harmadik összetevője vízhajtó hatással rendelkezik, csökkenti a vérnyomást, és antiszeptikus hatása is van.
 4.      A negyedik összetevő pedig alkalmas az ödéma, a cukorbetegség és a zsíros máj kezelésére, csökkenti a vér zsírtartalmát, és vízhajtó hatással is rendelkezik.
 5.      A Calli ötödik összetevője pedig gyulladásgátló, görcsoldó, reumatikus fájdalmakat és duzzanatokat csökkentő hatású. Pszoralent tartalmaz, pikkelysömör, leukémia és az AIDS kezelésében alkalmazható, és az égési sérülések pigmentációjának helyreállításában használható.

A Calli tea fahéjas változata a fahéj révén enyhe béltisztító és tonizáló hatással bír, csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, valamint antibakteriális hatású.

A Calli mentás változata az alábbi kiegészítő hatással is rendelkezik a mentalevél-koncentrátum révén: tüdő- és májerősítő, görcsoldó hatást fejt ki, stabilizálja és erősíti az idegrendszert, enyhíti a gyomoridegességet, és csökkenti a különböző fájdalmakat, valamint növeli az éberséget.

A Calli tea számos, szinte reménytelennek tartott esetben bizonyult hatásosnak, más Sunrider-termékekkel együtt kombinálva pedig segített például a pszoriázis (pikkelysömör), ekcéma, emésztési és epeproblémák esetén, valamint különböző allergiás tünetek enyhítésében is.


Felhasználási javaslat:

Egy filter Calli®-t áztasson a kívánt erősségtől függően 1-3 liter vízbe 5-10 per­­cig. Amikor először kezdi fo­gyasz­tani, inkább hígabbra főzze, és később igény szerint áttérhet a sű­rűbb el­ké­szí­tés­re. Kezdetben napi 2-2,5 dl-t igyon belőle, később akár na­pi 1 litert is (a 3 literesből). Ne egyszerre igyon sokat, hanem inkább többször ke­ve­seb­bet. 

Készült: 

Kamélialevél, perillalevél, fehér eper kivonat, vízi hidőr gyökér kivonat, és alangfűgyökér felhasználásával.

Passion Flower: tiszta és természetes enyhe nyugtató. Megnyugtatja az idegeket, normalizálja a vérnyomást, enyhíti az álmatlanságot.

Ho Shou Wu: Az örök élet tonikja…Távol keleten évszázadok óta fiatalító és szexuális tonikként használják, ugyanakkor pihentető és elősegíti az elalvást. Rendszeres használata visszaadja a természetes hajszínt. Ho Shou Wu „teremtő” energiát ad, a férfiaknál növeli a spermaszámot, a nőknél a termékenységet. Ezeket a tulajdonságait főleg vértisztító hatásának köszönheti.

A vér megszabadul a mérgektől, ami erős fiatalító hatással jár. Klinikai vizsgálatok mutatják, hogy intenzívebb lesz a zsíranyagcsere, ennek következtében csökken a koleszterin és stabilizálja a glükóz felhasználását. Megszűnik a vércukorszint ingadozás. Ho Shou Wu, irodalmi fordításban azt jelenti 
„Fekete hajú Mr. Ő!” (Oh-oh!)

Jujube Seed: Táplálja a szívet és a májat, megnyugtatja az idegeket. Ezért hasznos az álmatlanságra, ingerlékenységre, aggodalomra és a stresszre.

Poria: Felszabadítja a vizet, megindul a fölös víz eltávolítása. A gyomor, a lép és az emésztés nagy „barátja”. Oldja a feszültséget. Mindenütt hasznos, ahol gyanítható a vízvisszatartás, ahol vizelési nehézségek vannak. Jó a cellulitra, a hasmenésre és a hányásra. Az aggódás, az álmatlanság és a feledékenység ellenszere. Jó kálium forrás.

Camellia levél: C és B vitamint tartalmaz, 6% illó olajat, nyomokban koffeint (a korrekt feldolgozás és a többi herbával való kiegyensúlyozottsága miatt nincs stimuláló hatása). Enyhíti a menstruációs problémákat, a menopauzás hőhullámokat. Hasznos a magas vérnyomásnál, veseelégtelenségnél, bőrbetegségeknél (különösen az ekcémánál), szülés után, a piros és bedagadt toroknál, keléseknél és tályogoknál, a járványos agyhártyagyulladás és diftéria korai szakaszában.

Sage Root(zsálya gyökér): gátolja a baktériumok túlszaporodását, megnyugtatja az idegeket. Csökken az aggódás, a stressz és az álmatlanság. Segít a koleszterin szint és a máj triglicerid szintjének csökkentésében.

Rose Hip(csipkebogyó): Magas a C-vitamin tartalma. Oldja a stresszt. Megbírózik a fertőzésekkel.

Imperate root: Lázcsökkentő, vérzéscsillapító, csillapítja a szomjúságot. Vírusellenes és antibakteriális. Általános és ízületi gyulladás csökkentő. Kiüríti az ödémákat. Megszünteti a hányingert. Hatékonyságát klinikai tanulmányok igazolják.

Wintermelon Seed: Megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, gátolja a nyákosodást

Infó, rendelés a http://www.sunrider.com/Hng/Home.aspx weboldalon, VAGY

- ha tőlem rendel AJÁNDÉKBA adok több hasznos e-könyvet a nemethattila153@gmail.com

- ha nem szeretne regisztrálni, vagy bankkártya adatait megadni, Én is küldöm Önnek szívesen nemethattila153@gmail.com https://www.facebook.com/NemethAttilaMountainboard

AJÁNDÉKOK:

- ÉTKEZÉSI TANÁCSOK - e-könyv

Étkezési tanácsok a józanész tükrében, a XXI. század táplálékaihoz igazítva.

- Öngyógyítás a XXI. században - e-könyv

Az anyag részletesen taglalja a regenerációs (öngyógyítás) filozófiát napjaink gyakorlatában. Kötelező olvasmány annak, aki életmódot szeretne váltani, mert sok-sok információ megtalálható benne, ami a modern, de egészséges életviteléhez szükséges.

- Részletes leírások a regeneráló formulákról - e-könyv

További regenerációs (öngyógyítás) filozófián alapuló formulák részletes leírása és összetétele, színes képekkel

- Baba mama program a regeneráció elveivel - e-könyv

Úgy tűnik, mintha beteg lenne az általunk ismert „nyugati" egészségügy. Egyre gyakoribbak a krónikus, degeneratív betegségek, amelyek leküzdésére egyre kifinomultabb terápiákat alkalmazunk, s egyre drágább gyógyszereket szedünk.

S miközben egy-egy járvány vagy vírus veszélyei miatt aggódunk, elfeledkezünk arról, hogy nagyságrendekkel több ember hal bele a kórházi kezelésekbe, az egészségügyi személyzet tévedéseibe, műhibáiba, a gyógyszer túl- vagy félreadagolásokba, a mellékhatásokba. 

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

Az ősi kultúrák ezt a szemléletet követik hosszú ideje. Megközelítésüknek a regeneráció nevet adták - ami a „forráshoz való visszatérést" is jelenti. Az egészség megteremtéséhez sok út vezet. 

Körültekintéssel adagolhatjuk ugyan a gyógyszereket, de amikor krónikus betegségekről beszélünk, vagy egész egyszerűen csak egészségesebbek akarunk lenni, egészen más módszereket kell alkalmaznunk a vegyszeres beavazkozás helyett. Arra a bizonyos másféle, a nyugati gyógyászatot kiegészítő, avagy a szervezetet kiegyensúlyozó szemléletre van szükség, amelyre korábban utaltunk. Ez a szemlélet pedig a regeneráció filozófiája.

A regeneráció alapvetően abban különbözik a gyógyítástól, hogy semmi köze sincs a betegségekhez. A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

A regeneráció elve ezzel szemben azt tanítja, hogy nincsenek specifikus betegségek, csak a szervezet belső gyengeségei léteznek, amelyek általában helyre állíthatók. Ezek a belső gyengeségek bizonyos tünet minták kialakulásához vezetnek. E tünet minták felhasználásával azonosíthatók a szervezet gyengeségei, s a megfelelő elvek érvényesítésével e gyengeségeket ismét erősséggé lehet fordítani, így olyan feltételeket teremtünk, amelyek közepette elmúlnak a tünetek, s helyreáll a szervezet életereje, újból beáll az egészséges egyensúly.

Ezeket gyógyító elveket mára számtalan nyugati tudományos kutatócsoport vizsgálta és alkalmazza.

Amikor a regenerációról beszélünk, be kell ismernünk, hogy a Nyugat még ma is szinte a sötét középkorban vergődik. Mivel tagadtuk a szervezet saját, belső gyógyító erejének létezését.

Feltételezzük, hogy képesek vagyunk javítani ezen az állapoton azáltal, hogy egyensúlyba hozzuk a nyugati gyógyászat és a regeneráció elveit és gyógymódjait. De hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén? Megtehetjük, hogy szívós kísérletezgetéssel megszerezzük saját tapasztalatainkat - de ez évszázadokig eltartana. Ám megtehetjük azt is, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazd Te is – saját egészséged megtartása érdekében – a regeneráció elveit! Az ősi, kínai formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők.

Ismerkedj meg Te is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotodnak, igényednek megfelelően.

Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni a regeneráció elvéhez.

Infó, rendelés a http://www.sunrider.com/Hng/Home.aspx weboldalon, VAGY

- ha tőlem rendel AJÁNDÉKBA adok több hasznos e-könyvet a nemethattila153@gmail.com

- ha nem szeretne regisztrálni, vagy bankkártya adatait megadni, Én is küldöm Önnek szívesen nemethattila153@gmail.com https://www.facebook.com/NemethAttilaMountainboard

AJÁNDÉKOK:

- ÉTKEZÉSI TANÁCSOK - e-könyv

Étkezési tanácsok a józanész tükrében, a XXI. század táplálékaihoz igazítva.

- Öngyógyítás a XXI. században - e-könyv

Az anyag részletesen taglalja a regenerációs (öngyógyítás) filozófiát napjaink gyakorlatában. Kötelező olvasmány annak, aki életmódot szeretne váltani, mert sok-sok információ megtalálható benne, ami a modern, de egészséges életviteléhez szükséges.

- Részletes leírások a regeneráló formulákról - e-könyv

További regenerációs (öngyógyítás) filozófián alapuló formulák részletes leírása és összetétele, színes képekkel

- Baba mama program a regeneráció elveivel - e-könyv

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr357497346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.