Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

2017. január 22. - Tudaseso

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

Nincsenek specifikus betegségek, csak a szervezet belső gyengeségei léteznek, amelyek általában helyre állíthatók. Ezek a belső gyengeségek bizonyos tünet minták kialakulásához vezetnek. E tünet minták felhasználásával azonosíthatók a szervezet gyengeségei, s a megfelelő elvek érvényesítésével e gyengeségeket ismét erősséggé lehet fordítani, így olyan feltételeket teremtünk, amelyek közepette elmúlnak a tünetek, s helyreáll a szervezet életereje, újból beáll az egészséges egyensúly.

A nyugati orvoslás szinte nem ismeri, vagy nem akarja elismerni. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz!

Alkalmazza Ön is – saját maga egészsége megtartása, visszafordítása érdekében – ezeket az elveket! Az ősi, formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők.

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotodnak, igényének megfelelően.

Nem kell mást tennie, mint írjon egy üzenetet, hogy szeretné kipróbálni a mellékhatásmentes megoldásokat és futárszolgálattal megkapja a címére, egy havi adaggal érdemes minimum számolni, ajándékba kap több e-könyvet, hogy részletesen megismerje a formulákat stb... .

Írjon üzenetet MOST a nemethattila153@gmail.com címre és Attila mindenben segít!

Édesapám vérnyomása régen az egekben volt, de találtunk megoldást, ugyanis Amerikába ment dolgozni, ahol összebarátkozott egy magyar férfivel, aki 20 évet volt shaolin pap Ő is ajánlotta a formulákat, így apa elhagyta a gyógyszereket a fent említett megoldásokra cserélte és két hét elteltével beállt a vérnyomása, ez már több éve.

Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni az ősi elvekhez.

Mit érdemes kipróbálni?

A keringési rendszert tápláló formulát

Ez a formula kilenc kínai fű és gyógynövény speciális keveréke, amely a keringési rendszer megfelelő működését segíti. Rendszeres fogyasztása az ér- és nyirokérrendszert, a szívet táplálja, s közreműködik a vérben oldott táplálékok, az oxigén, illetve a salakanyagok megfelelő szállításában.

A kínai leírások szerint a keringési rendszert tápláló formulát alkotó növényi keverék szabályozza a vérnyomást, erősíti a kapillárisokat, javítja a szívműködést, és segíthet a ritmuszavarok megelőzésében. A formula tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és koleszterin szintjének csökkentésében, s gátolja a vérrögképződést. Tapasztalatok azt is mutatják, hogy a formula javíthatja a látást, s csökkentheti a szemfehérje vörösödését (miután a keringési rendszer állapota közvetlen hatással van a látásra).

Ez a formula élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

és a sejt tisztító formulát

A formula eredeti receptjét a kínai shao-lin templom harcos papjai kísérletezték ki másfél évezreddel ezelőtt, hogy italuk segítse a szellem tisztaságát, a koncentrációt, az ellazulást, a meditációt. Időközben azonban számos egyéb jótékony hatása is bebizonyosodott. A sejt tisztító formula közreműködik a szervezet - akupunktúrából is ismert - belső energiacsatornáinak, a meridiánoknak a megnyitásában, a főbb szervrendszerek közötti kommunikáció elősegítésében. Hatása általában erőteljesen érezhető az emésztő- és kiválasztó szervek jobb működésében. A jobb közérzet, a belső egyensúly elősegítésében nélkülözhetetlen napi italunk.

A sejt tisztító formula rendszeres fogyasztása általában az alábbi kedvező változásokkal jár:

  • több energia, jobb közérzet, kisebb alvásigény
  • lelki nyugalom; illetve a stressz és agresszivitás csökkenése
  • tisztább gondolkodás, jobb memória és koncentrációs készség
  • kisebb hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor és kávéfogyasztás
  • egészségesebb étrendre való fokozatos, spontán áthangolódás
  • emésztési és egyéb gyomorpanaszok enyhülése
  • vérnyomás normalizálódása
  • koleszterinszint normalizálódása
  • ízületi és egyéb lerakódási problémák fokozatos enyhülése
  • testtömeg normalizálódása

A sejt tisztító formula jelentős mennyiségben tartalmaz természetesen előforduló antioxidánsokat, amelyek közömbösítik a szervezetet károsító, s sok - köztük daganatos - betegségért felelős szabad gyököket. A formula rendszeres fogyasztása ily módon segít a környezeti ártalmak csökkentésében.

Ellentétben a hétköznapi teákkal, a sejt tisztító formula nem csak egyféle cserjének a szárított levele, hanem többféle kínai gyógynövény kivonatának bonyolult keveréke. A gyártó egyedülálló technológiával, nagyüzemi körülmények között gondosan összeválogatott füvek és gyógynövények sűrített oldatát permetezi rá a kamélia virág levelére, amelyről, mint vivőlevélről, forró vízbe dobva mindez leázik, aranysárgára-barnára festve jóízű italunkat. Így nem csak egyetlen növény főzetét, hanem számos gyógyfű hatékony keverékét isszuk.

Nem kell mást tennie, mint írjon egy üzenetet, hogy szeretné kipróbálni a mellékhatásmentes megoldásokat és futárszolgálattal megkapja a címére, egy havi adaggal érdemes minimum számolni, ajándékba kap több e-könyvet, hogy részletesen megismerje a formulákat stb... .

Írjon üzenetet MOST a nemethattila153@gmail.com címre és Attila mindenben segít!

 sziv_er.jpg