Magas vérnyomás ellen természetesen mit érdemes tenni, ha már kipróbáltunk sok gyógyszert és csodaszert? Vagy nem akarjuk végig járni a szenvedés útját? Ha kiváncsi vagy itt megtudhatod mi a megoldás az hogy élsz-e vele az már a Te dolgod...

Magas vérnyomás ellen természetesen

Csökkentse magas vérnyomását, mellékhatások nélkül, természetes úton!

2016. október 16. - Tudaseso
Csökkentse magas vérnyomását, mellékhatások nélkül, természetes úton!
 
A legfrissebb statisztikák szerint az élelmiszerekben 8% a tápérték, nem csoda, ha az emberek egyre több időt töltenek azzal, hogy olyan táplálékot találjanak, ami a szervezetüket regenerálja és egyensúlyba hozza.
Ne várja a csodát, hanem tegye meg az első lépést!
 

Szeretné csökkenteni, vagy letenni a gyógyszereket?

Ha jól megnézzük a legkülönfélébb orvosi terápiákat, azt tapasztalhatjuk, hogy mindegyikben van egy közös vonás: az orvos a természetnek parancsoló úr, akinek megbízatása az, hogy a természettől átvegye a gyógyítás szerepét.

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

 

Az ősi kultúrák a regeneráció elvet követik - ami a „forráshoz való visszatérést" is jelenti. Az egészség megteremtéséhez sok út vezet.

Körültekintéssel adagolhatjuk ugyan a gyógyszereket, de amikor krónikus betegségekről beszélünk, vagy egész egyszerűen csak egészségesebbek akarunk lenni, egészen más módszereket kell alkalmaznunk a vegyszeres beavazkozás helyett. Arra a bizonyos másféle, a nyugati gyógyászatot kiegészítő, avagy a szervezetet kiegyensúlyozó szemléletre van szükség, amelyre korábban utaltunk a kínaiakkal kapcsolatban. Ez a szemlélet pedig a regeneráció filozófiája.

A regeneráció alapvetően abban különbözik a gyógyítástól, hogy semmi köze sincs a betegségekhez. A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

A kínaiak gyógyító elveit mára számtalan nyugati tudományos kutatócsoport vizsgálta és alkalmazza.

Az elmúlt évezredek során a növényeket Kínában kategóriákba sorolták. 

Számunkra MOST fontos: Az élelmi célú növények széleskörű általános javulást idéznek elő a páciens állapotában, használatukkor gyakorlatilag kizárhatóak a tévedések ami azt jelenti, hogy ezek a növények szinte bármilyen mennyiségben fogyaszthatok, s az ember élete végéig fogyaszthatja őket anélkül, hogy káros hatással lennének a szervezetre.

A kínaiak aszerint is megkülönböztették a növényeiket, hogy mely szervrendszereket táplálták. Voltak növényeik, amelyek a keringési rendszert táplálták, mások az immunrendszert, megint mások az emésztést, s így tovább. Arra is rájöttek, hogy nagyban megnövelhetik e növények jótékony hatásait, ha meghatározott arányban összekeverik őket. Így bizonyos növényekből meghatározott célokra növényi keverékeket, formulákat alakítottak ki. E formulák használatával sikerült az egyes növények jótékony hatásait jelentősen megnövelniük, s csökkenteni tudták az esetleges mellékhatásokat is. E keverékek könnyen és gyorsan felszívódnak az egyes szervrendszerekben, erősítve és táplálva azokat.

Hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén?

Megtehetjük, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészsége megtartása érdekében – a regeneráció elveit!

Az ősi, formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők.

Egyesítik az ősi füvészet hagyományait és a legmodernebb technológiákat. Azért formulázták és készítették a tápanyagok HELYES kombinációját a HELYES koncentrációban, hogy olyan funkcionális élelmiszereket, italokat hozzanak létre, melyek táplálnak és tisztítanak. A termékek élelmiszerek, nem kémiai anyagok. Nem GYÁRTJÁK az egészséget. Ők koncentrálják és FORMULÁZZÁK a tápanyagokat. EZ A KÜLÖNBSÉG!

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotának, igényének megfelelően!

Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni a regeneráció elvéhez.

Funkcionális táplálékokról van szó, ételek, italok formájában amik több gondosan összeválogatott  élelmi célú gyógynövény sűrített keverékei. A sűrítés teszi lehetővé, hogy ne kelljen belőlük sokat enni, inni ahhoz, hogy hamar hassanak, azaz hatékonyak és biztonságosak legyenek. Nem juttatnak be a szervezetbe oda nem való anyagokat mint a gyógyszerek (amik ugye valójában vegyi anyagok), hanem táplálják, tisztítják a szervezetet segítve a mihamarabb öngyógyítást, avagy nem tünetet kezelnek, hanem az okot.

Irjon üzenetet erre a címre és Attila segít: nemethattila153@gmail.com

Mi keltette fel az érdeklődését?

Mire keresi a megoldást?

Mi az amit tapasztal?

Mióta?

 

5000 év ősi füvészet tudása az öngyógyításról, magyarra fordítva - magas vérnyomás ellen természetesen

Ossza meg és kérje, Ön is! 5000 év ősi füvészet tudása az öngyógyításról, magyarra fordítva

Hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén?

Megtehetjük, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem is ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését (sokszor életen át tartó kezelések) és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészsége megtartása érdekében – az öngyógyítás elveit!

Kérje MOST a könyv elektronikus (pdf.) változatát a tudaseso@gmail.com címen!

A vérnyomás a trombózis és a meleg. Mit tehetünk?

“Természetesen magasvérnyomás betegség esetén is kitágulnak a vérerek a hő hatására, ám a hipertóniásoknál az érfal nem elég rugalmas az ilyen tágulásokhoz, így nem tudja követni a hőség miatti ideális állapotot, ráadásul a nagy tágulat miatt életbe léphet egy olyan szabályozás, reflex, ami védekezésképpen érösszehúzódást indít el – mondja dr. Kapocsi Judit tanárnő.

A meleg hőség, főleg vérnyomás problémásoknak emeli a szív problémák kockázatát.

Már már a könyökén jön ki mindenkinek, de a folyadék pótlás továbbra is nagyon fontos, hisz kell a keringés megfelelő működéséhez. (NEM cola és cukros üdítők, kávé)

Ha a szervezetünk nem kap elég táplálékot, hogy megfelelően működjön, ezért is a vezető halál ok 

A szív- és érrendszeri betegségek 54%

Magyarországon a vezető halálozási oknak a  szív- és érrendszeri betegségek tekinthetők, de…
Egyes nézetek szerint, ez az egészségügyi probléma mint betegség, megelőzhető lenne, a C Vitamin rendszeres és “nagymértékű” szedésével. A nem gyógyszeripari nézőpont alapján a C Vitamin napi megfelelő szintű bevitele, azt jelenti, hogy napi 6-12.000 mg! ezzel szemben a hivatalos szervek által megjelölt mennyiség 60 mg!


Vajon a hivatalos érték és a szükséges mennyiség közti különbség minek köszönhető? Ha beviszed a megfelelő mennyiséget, (az összes többi fontos vitaminnal és ásványi-anyaggal együtt, ) akkor egészséges leszel, vagyis nem fogsz gyógyszert szedni, ami által a gyógyszeripart megrövidítenéd. 

Mint egy lakást is a szervezetünket is folyamatosan tisztítani kell, mert sok a szennyeződés a levegőben, ételekben, italokban, krémekben ami felszívódik bőrön keresztül.

A méreganyagok eltömítik az energiacsatornákat, inkább úgymond blokkolják az akupunktúrás kezeléseken is ismert energiacsatornákat.

365 ilyenünk van és 60 fő

5 szervrendszerünk van: hormon, emésztés, légző, keringés, immun

Ha mind az 5 megfelelően működik az olyan, mint amikor 5 ló húz egy szekeret. Ha egy lassabb, vagy gyorsabb felborul az egyensúly és gond lesz, először kicsi, később nagyobb.

Mit tehetünk?

Egyensúlyt, tartó és beállító italt, ételt fogyasszunk nap, mint nap!

Milyen az? Infó itt!>>http://megeri.8x.hu/

Tudja-e, hogy...? - Magas vérnyomás ellen természetesen

Tudja-e, hogy…

… az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a világon Magyarországon növekedett legnagyobb mértékben a daganatos megbetegedések miatti halálozás aránya a XX. század második felében?

Megéri benézni, hisz megoldást találni: http://megeri.8x.hu/

… a rák 30-60 %-ban a táplálkozási szokásokra vezethető vissza?

… a lakosság gyógyszerkiadása 31-szeresére nőtt az elmúlt
10 évben?

… 2003-hoz képest, az emberek 43,6%-al többet költöttek gyógyszerekre.

… hazánkban évente több mint 7 ezer (napi kb. 20) ember hal meg a gyógyszerek okozta mellékhatások következtében?

… negyedik helyet foglalja el a vezető halálokok listáján a gyógyszerek mellékhatásai által okozott elhalálozás.

… a gyógyszergyártás a legnagyobb és a számok tanúsága szerint, a legnagyobb haszonnal járó üzlet a Föld nevű bolygón. (a magyar gyógyszergyárak bevétele 2006-ban 600 milliárd forint, ebből az adó 370 milliárd)

… a rák, a szívinfarktus és az agyvérzés, a három leggyakoribb
„természetes” halálozási ok, a stressz és az egészségtelen életmód következménye?

...az emberek nagy %-a hozzá van szokva a hatóanyag nélküli, gyakran szintetikus, mérgező termékekhez és azokhoz viszonyítják a természetes alapú, koncentrált minőségileg kifejlesztett, de hatékony termékek árát is?

Megéri benézni, hisz megoldást találni: http://megeri.8x.hu/

01_tudja-e_hogy2.jpg

Gyengéd vérnyomás normalizálás

"Az előítélet sokszor több kárt okoz, mint a tudatlanság."

Megismerhet gyengéd és mellékhatásmentes megoldásokat különböző problémákra pl.: allergia, vérnyomás, székrekedés, túlsúly stb...

Készen áll? Olvasson és írja meg mire keresi a megoldást!

Úgy tűnik, mintha beteg lenne az általunk ismert „nyugati" egészségügy. Fejlettebb piacgazdaságokban az elmúlt 50 év alatt emelkedett a népesség átlag életkora, ám egyre több a beteg, betegeskedő ember. Tovább élünk, mint 50-100 évvel ezelőtt, de egyre gyakoribbak a krónikus, degeneratív betegségek, amelyek leküzdésére egyre kifinomultabb terápiákat alkalmazunk, s egyre drágább gyógyszereket szedünk.


S miközben egy-egy járvány vagy vírus veszélyei miatt aggódunk, elfeledkezünk arról, hogy nagyságrendekkel több ember hal bele a kórházi kezelésekbe, az egészségügyi személyzet tévedéseibe, műhibáiba, a gyógyszer túl- vagy félreadagolásokba, a mellékhatásokba. Ha jól megnézzük a legkülönfélébb orvosi terápiákat, azt tapasztalhatjuk, hogy mindegyikben van egy közös vonás: az orvos a természetnek parancsoló úr, akinek megbízatása az, hogy a természettől átvegye a gyógyítás szerepét.

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

 

Hogyan lehetne meggyógyulni, vagy jobban lenni, esetleg csak energikusnak, egészségesnek maradni?

Amire válaszokat keresünk, arra idővel megérkezik a válasz.

Talán MOST?

 

Vannak dolgok, amik olyanok, mint a hegycsúcsok melyeket köd borít.

Ott vannak, de mégsem mindig látni őket!  

Olvassa el a részleteket, majd írjon üzenetet!

Mi az amit tapasztal?

Mióta?

Milyen eredménnyel lenne elégedett első lépésben?

nemethattila153@gmail.com

Részletek:


Az ősi kultúrák a regeneráció elvet követik - ami a „forráshoz való visszatérést" is jelenti. Az egészség megteremtéséhez sok út vezet.

Körültekintéssel adagolhatjuk ugyan a gyógyszereket, de amikor krónikus betegségekről beszélünk, vagy egész egyszerűen csak egészségesebbek akarunk lenni, egészen más módszereket kell alkalmaznunk a vegyszeres beavazkozás helyett. Arra a bizonyos másféle, a nyugati gyógyászatot kiegészítő, avagy a szervezetet kiegyensúlyozó szemléletre van szükség, amelyre korábban utaltunk a kínaiakkal kapcsolatban. Ez a szemlélet pedig a regeneráció filozófiája.

A regeneráció alapvetően abban különbözik a gyógyítástól, hogy semmi köze sincs a betegségekhez. A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

A kínaiak gyógyító elveit mára számtalan nyugati tudományos kutatócsoport vizsgálta és alkalmazza.

Az elmúlt évezredek során a növényeket Kínában kategóriákba sorolták. 

Számunkra MOST fontos: Az élelmi célú növények széleskörű általános javulást idéznek elő a páciens állapotában, használatukkor gyakorlatilag kizárhatóak a tévedések ami azt jelenti, hogy ezek a növények szinte bármilyen mennyiségben fogyaszthatok, s az ember élete végéig fogyaszthatja őket anélkül, hogy káros hatással lennének a szervezetre.

A kínaiak aszerint is megkülönböztették a növényeiket, hogy mely szervrendszereket táplálták. Voltak növényeik, amelyek a keringési rendszert táplálták, mások az immunrendszert, megint mások az emésztést, s így tovább. Arra is rájöttek, hogy nagyban megnövelhetik e növények jótékony hatásait, ha meghatározott arányban összekeverik őket. Így bizonyos növényekből meghatározott célokra növényi keverékeket, formulákat alakítottak ki. E formulák használatával sikerült az egyes növények jótékony hatásait jelentősen megnövelniük, s csökkenteni tudták az esetleges mellékhatásokat is. E keverékek könnyen és gyorsan felszívódnak az egyes szervrendszerekben, erősítve és táplálva azokat.

Hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén?

Megtehetjük, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészsége megtartása érdekében – a regeneráció elveit!

Az ősi, formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők.

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotának, igényének megfelelően.

Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni a regeneráció elvéhez.

Funkcionális táplálékokról van szó, ételek, italok formájában amik több gondosan összeválogatott  élelmi célú gyógynövény sűrített keverékei. A sűrítés teszi lehetővé, hogy ne kelljen belőlük sokat enni, inni ahhoz, hogy hamar hassanak, azaz hatékonyak és biztonságosak legyenek. Nem juttatnak be a szervezetbe oda nem való anyagokat mint a gyógyszerek (amik ugye valójában vegyi anyagok), hanem táplálják, tisztítják a szervezetet segítve a mihamarabb öngyógyítást, avagy nem tünetet kezelnek, hanem az okot.

Magas vérnyomás ellen másképp - Ne várja a csodát, hanem tegye meg az első lépést!

Mi az amit tapasztal?

Mióta?

Milyen eredménnyel lenne elégedett első lépésben?

Funkcionális táplálékokról van szó, ételek, italok formájában amik több gondosan összeválogatott  gyógynövény sűrített keverékei. A sűrítés teszi lehetővé, hogy ne kelljen belőlük sokat enni, inni ahhoz, hogy hamar hassanak, azaz hatékonyak és biztonságosak legyenek. Nem juttatnak be a szervezetbe oda nem való anyagokat mint a gyógyszerek (amik ugye valójában vegyi anyagok), hanem táplálják, tisztítják a szervezetet segítve a mihamarabb öngyógyítást, avagy nem tünetet kezelnek, hanem az okot.

Info>>http://megeri.8x.hu/

Magas vérnyomás ellen gyengéden, természetesen

Gondolt már arra, hogyan lehetne meggyógyulni, vagy jobban lenni, esetleg csak energikusnak, egészségesnek maradni?

Amire válaszokat keresünk és kérdéseket teszünk fel, egyszer csak megérkezik a válasz, néha nem is számítunk rá. 

Vannak dolgok, amik olyanok, mint a hegycsúcsok melyeket köd borít.

Ott vannak, de mégsem mindig látni őket!  

Úgy tűnik, mintha beteg lenne az általunk ismert „nyugati" egészségügy. Tovább élünk, mint 50-100 évvel ezelőtt, de egyre gyakoribbak a krónikus, degeneratív betegségek, amelyek leküzdésére egyre kifinomultabb terápiákat alkalmazunk, s egyre több és drágább gyógyszereket szedünk.


S miközben egy-egy járvány vagy vírus veszélyei miatt aggódunk, elfeledkezünk arról, hogy nagyságrendekkel több ember hal bele a kórházi kezelésekbe, az egészségügyi személyzet tévedéseibe, műhibáiba, a gyógyszer túl- vagy félreadagolásokba, a mellékhatásokba. 

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

Az ősi kultúrák a regeneráció elvet követik - ami a „forráshoz való visszatérést" is jelenti. Az egészség megteremtéséhez sok út vezet.

Körültekintéssel adagolhatjuk ugyan a gyógyszereket, de amikor krónikus betegségekről beszélünk, vagy egész egyszerűen csak egészségesebbek akarunk lenni, egészen más módszereket kell alkalmaznunk a vegyszeres beavatkozás helyett. Arra a bizonyos másféle, a nyugati gyógyászatot kiegészítő, avagy a szervezetet kiegyensúlyozó szemléletre van szükség, amelyre korábban utaltunk a kínaiakkal kapcsolatban. Ez a szemlélet pedig a regeneráció filozófiája.

A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

A regeneráció elve ezzel szemben azt tanítja, hogy nincsenek specifikus betegségek, csak a szervezet belső gyengeségei léteznek, amelyek általában helyre állíthatók. Ezek a belső gyengeségek bizonyos tünet minták kialakulásához vezetnek. E tünet minták felhasználásával azonosíthatók a szervezet gyengeségei, s a megfelelő elvek érvényesítésével e gyengeségeket ismét erősséggé lehet fordítani, így olyan feltételeket teremtünk, amelyek közepette elmúlnak a tünetek, s helyreáll a szervezet életereje, újból beáll az egészséges egyensúly.

A kínaiak gyógyító elveit mára számtalan nyugati tudományos kutatócsoport vizsgálta és alkalmazza.

Az elmúlt évezredek során a növényeket Kínában három kategóriába sorolták. Először is, a különböző növényeket hosszú távon tapasztalható hatásaik alapján különböztették meg:

1) A mérgező növények specifikus, rövid távon észlelt hatással vannak a szervezetre, de alkalmazásuknál nincs sok tere a tévedésnek, hiszen szakszerűtlen felhasználásuk a beteg állapotának gyors és erőteljes romlását okozza.

2) A gyógyító hatású növények ugyancsak viszonylag rövid távon idéznek elő specifikus változásokat a beteg állapotában. Használatukkor tágabb tere van a tévedéseknek, de huzamos időn keresztül való alkalmazásuk ellenkezőjére fordítja a kezdetben tapasztalt jótékony hatásokat. A kínaiak gyógyító célú, illetve mérgező növényei játsszák azt a szerepet, amelyet a mi nyugati gyógyászatunkban a gyógyszerek töltenek be.

3) Az élelmi célú növények széleskörű általános javulást idéznek elő a páciens állapotában, használatukkor gyakorlatilag kizárhatóak a tévedések ami azt jelenti, hogy ezek a növények szinte bármilyen mennyiségben fogyaszthatok, s az ember élete végéig fogyaszthatja őket anélkül, hogy káros hatással lennének a szervezetre.

A kínaiak aszerint is megkülönböztették a növényeiket, hogy mely szervrendszereket táplálták. Voltak növényeik, amelyek a keringési rendszert táplálták, mások az immunrendszert, megint mások az emésztést, s így tovább. Arra is rájöttek, hogy nagyban megnövelhetik e növények jótékony hatásait, ha meghatározott arányban összekeverik őket. Így bizonyos növényekből meghatározott célokra növényi keverékeket, formulákat alakítottak ki. E formulák használatával sikerült az egyes növények jótékony hatásait jelentősen megnövelniük, s csökkenteni tudták az esetleges mellékhatásokat is. E keverékek könnyen és gyorsan felszívódnak az egyes szervrendszerekben, erősítve és táplálva azokat.

Amikor a regenerációról beszélünk, be kell ismernünk, hogy a Nyugat még ma is szinte a sötét középkorban vergődik. Mivel tagadtuk a szervezet saját, belső gyógyító erejének létezését.

Feltételezzük, hogy képesek vagyunk javítani ezen az állapoton azáltal, hogy egyensúlyba hozzuk a nyugati gyógyászat és a regeneráció elveit és gyógymódjait. De hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén? Megtehetjük, hogy szívós kísérletezgetéssel megszerezzük saját tapasztalatainkat - de ez évszázadokig eltartana. Ám megtehetjük azt is, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészsége megtartása érdekében – a regeneráció elveit!

Az ősi, kínai formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők.

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotodnak, igényednek megfelelően.

Évek óta segítek az embereknek különböző megoldásokkal, különböző problémákra, szerencsére, több orvossal, tudóssal, kutatóval hozott össze a sors...

Keressen bizalommal!

E-mail: nemethattila153@gmail.com

Facebook profil: https://www.facebook.com/NemethAttilaMountainboard

Telefonszámot azért nem adok, mert sokkal jobb akkor válaszolni amikor nyugodtan leülök a gép elé, ezért keressen a fenti elérhetőségeken.

Üdv: Attila

 Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni a regeneráció elvéhez.

Tudja-e, hogy…

 

… a magyar férfiak 68, a nők 76 év átlagos életkorra számíthatnak, ami 10 évvel kevesebb, mint az uniós átlag?

… az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a világon Magyarországon növekedett legnagyobb mértékben a daganatos megbetegedések miatti halálozás aránya a XX. század második felében?

… a rák 30-60 %-ban a táplálkozási szokásokra vezethető vissza?

… a lakosság gyógyszerkiadása 31-szeresére nőtt az elmúlt

10 évben?

… 2003-hoz képest, az emberek 43,6%-al többet költöttek gyógyszerekre.

… hazánkban évente több mint 7 ezer ember hal meg a gyógyszerek okozta mellékhatások következtében?

… negyedik helyet foglalja el a vezető halálokok listáján a gyógyszerek mellékhatásai által okozott elhalálozás.

… a gyógyszergyártás a legnagyobb és a számok tanúsága szerint, a legnagyobb haszonnal járó üzlet a Föld nevű bolygón. (a magyar gyógyszergyárak bevétele 2006-ban 600 milliárd forint, ebből az adó 370 milliárd)

… 1966 és 1990 között például a tej és a káposzta elveszítette vitamintartalmának 95 (!) százalékát?

… a Szent Györgyi Albert Nobel-díjas tudós által ajánlott napi minimum 1 000 mg C-vitaminhoz ma már naponta 2,5 kg citromot vagy paradicsomot kellene megennünk?  (eper 2.5 kg, meggy 10 kg, cseresznye 12.5 kg, alma 20 kg, paprika 1.5 kg)

… jelenleg hazánkban 1 300 településen nem megfelelő az ivóvíz minősége?

… a lakosság 47 %-a él levegőszennyezettséggel terhelt területen?

… a rák, a szívinfarktus és az agyvérzés, a három leggyakoribb

„természetes” halálozási ok, a stressz és az egészségtelen életmód következménye?

… a palackozott vizek a műanyag palackból való kimosódás miatt egészségre ártalmas anyagokat tartalmaznak?

… a kutatások kimutatták, hogy a teflonedények belső felületén már 20 másodperces hevítés után toxikus gázok, karcinogének (rákkeltő anyagok), és egyéb szennyező anyagok szabadulnak fel?

… ma az emberek 20 százalékkal alszanak kevesebbet, mint száz évvel ezelőtt. Az alváshiány különböző egészségügyi problémákhoz, többek között elhízáshoz és cukorbetegséghez vezethet?

… a krónikus betegségek előfordulása 30-40 százalékkal lenne csökkenthető, ha az emberek naponta legalább 30 percet gyalogolnának?

… az emberek ma több időt töltenek zárt terekben, mint a szabad levegőn, és a beltéri levegőben a szennyező anyagok aránya minimum kétszerese, de akár százszorosa is lehet a kültéri levegőének?

...az emberek nagy %-a hozzá van szokva a hatóanyag nélküli, gyakran szintetikus, mérgező termékekhez és azokhoz viszonyítják a természetes alapú, koncentrált minőségileg kifejlesztett de hatékony termékek árát is?

… a gyógynövények, az úgynevezett fitoterápiás és az azokat alkalmazó gyógymódok mindenütt a népszerűségi listák elején vannak, és a legfontosabb gyógynövények éves eladási adatai gyakran kétszámjegyűek?

(Prof. Dr. Szendrei Kálmán)

Öngyógyító megoldások - TAPASZTALATOK külföldi és hazai sztároktól is:

boldogcsalad.jpg

ALLERGIA, VÉRNYOMÁS, IMMUNGYENGESÉG, EMÉSZTÉS, TÚLSÚLY ???

Regenerációs TAPASZTALATOK külföldi és hazai sztároktól is:

Ha tőlem kér, kap még pluszban:

- ÉTKEZÉSI TANÁCSOK - e-könyv

Étkezési tanácsok a józanész tükrében, a XXI. század táplálékaihoz igazítva.

- Öngyógyítás a XXI. században - e-könyv

Az anyag részletesen taglalja a regenerációs (öngyógyítás) filozófiát napjaink gyakorlatában. Kötelező olvasmány annak, aki életmódot szeretne váltani, mert sok-sok információ megtalálható benne, ami a modern, de egészséges életviteléhez szükséges.

- Részletes leírások a regeneráló formulákról - e-könyv

További regenerációs (öngyógyítás) filozófián alapuló formulák részletes leírása és összetétele, színes képekkel

- Baba mama program a regeneráció elveivel - e-könyv

Kapcsolat: nemethattila153@gmail.com
http://www.sunrider.com/Hng/Home

Alpha 20C®

„Kislányom több éve küzdött az allergia tüneteivel szinte mindenre allergiás amire lehet. Próbálgattunk dolgokat, de aztán jött az Alpha 20C® is és végre megoldódott a probléma, eleinte nem hittük, hogy segíthet, de gondoltuk kipróbáljuk hisz már sok mindennel próbálkoztunk, már nem költünk gyógyszerre és még az immunrendszert sem blokkolja, mint a gyógyszerek, ráadásul nem fáradt és azóta nem is betegeskedik.”

(Horváth Éva)

„A Sunrider egyik legfontosabb terméke az Alpha 20C®.
Gyógyíthatatlannak tűnő ekcémás allergiámon az Alpha 20C® segített át. Immunrendszerünk mindennapos táplálékának javaslom, hiszen rendkívüli segítséget nyújt a környezeti ártalmak kapcsán jelentkező alul- és túlműködő szervezeti reakcióink harmonizálásában. Hatása a Calli® és a Fortune Delight® fogyasztásával fokozottabb. Kisgyerekeknek is adható.”

(Rúzsa Leó)

„16 éves gyermekem és én is naponta egy kapszulát szedünk másfél éve
– azóta nem betegedtünk meg.”

(Suhainé dr. Kovács Ilona)

„Pótolhatatlan! Vannak országok, melyek a legtöbb pénzt a hadászatra költik védekezés címén. Szervezetünk szintjén az Alpha 20C® a tökéletes fegyver.”

(Manhertz József)

„Az Alpha 20C®-t mindenkinek megelőzés céljából ajánlom, mivel a megfázásos, vitaminhiányos időszakokban az immunrendszerünk gyengül le a legkönnyebben. Napi 3-5 kapszula segítségével ez elkerülhető. Boldog vagyok, hogy a 3 éves kisfiunk a Sunrider-termékek fogyasztásának köszönhetően megszületése pillanatától egészséges gyermek, gyógyszereket sohasem kapott.”

(Kiss Eszter, Pócsi László)

Lifestream®

"Hosszú éveken keresztül gyógyszerek segítségével be nem állítható magas vérnyomásomat 1.5 hét alatt beállította csupán napi 1-2 darab. Ez a termék egyszerűen hihetetlen csoda, annak aki világ életébe vérnyomásproblémákkal küszködött."

(Németh Attila)

TOP®

„Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP® mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP® összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.”

(Dr. Kuczka Mária)

„Nekem az életemet mentette meg a TOP®. A TOP® segítségével sikerült elérnem, hogy ne azt kérdezzék tőlem, hogy »mi a bajod?«, hanem azt, hogy »mitől ragyogsz?«. Ma is mindennap eszem, pénzben nem is mérhető az a segítség, amit a TOP® nyújtani tud.”

(Nagy Noémi)

„A TOP® kapszula családunk legkedveltebb termékei közé tartozik. A tisztítás és az ún. alaptáplálás mellett rögtön ajánlom. Ma Magyarországon az egészségtelen táplálkozás mellett a stressz, az idegrendszer túlterhelése az első számú betegségforrás. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – alapvetően befolyásolja egészségünket. Táplálása és erősítése ugyanolyan nyilvánvaló és sürgős, mint az már az immunrendszer esetében köztudott. Kincs van a kezünkben, éljünk vele!”

(Dr. Dorogi Éva)

Evergreen®

„Az Evergreen® koncentrált klorofill, amit zöld vérnek is szokás nevezni, hiszen rendkívül gazdag tápanyagokban.
Jelentős vas- és cinkforrásunk. Én reggel egy fiolányit elkeverek 1 dl vízben, és éhgyomorra megiszom, mert így biztos, hogy minden sejtem megkapja a magáét.”

(Dr. Barta Edina)

„Műtét utáni betegeknek ajánlom, hiszen vas-, cink- és magnéziumtartalmánál fogva nagyszerűen segíti a vérkép helyreállítását. Vérszegényeknek is javaslom napi egy fiola elfogyasztását!”

(Fischerné Darnai Edit)

Assimilaid®

„7 évvel ezelőtt nagyon komoly emésztőrendszeri problémám volt, de a sok kivizsgálás ellenére sem tudtak semmit változtatni az orvosok. Ekkor elkezdtem inni a Calli®-t, naponta 3x2 kapszulát szedtem az Assimilaid®-ből, és egy hónap után megszűntek a panaszaim. Azóta nincs gyógyszer a házban, és bármit ehetek, ihatok. Egy év alatt 15 kilót fogytam. Akinek csak tehetem, elmondom a jó tapasztalataimat.”

(Csillag Jánosné)

„Ragaszkodom az Assimilaid®-hez. Erősíti az emésztőrendszeremet, a gyomromat, illetve az immunrendszeremet. Mióta szedem, nincsenek panaszaim!
Hatékonyságát az is mutatja, hogy már a párommal is megkedveltettem, korábban nem tudott vele azonosulni, de amióta kipróbálta, ő is rendszeres fogyasztója lett.”

(Vincze Erika)

Electrosport®

„Súlyos autóbalesetem után a fájdalomcsillapítók és antibiotikumok felborították szervezetem egyensúlyát, és az ásványi anyagokat is pótolni kellett, így azonnal elkezdtem szedni az Electrosport®-ot. Intenzív gyógytorna mellett gyorsan regenerálódtam, de ekkor is szükség volt az izzadtsággal kiürült ásványi sók ily módon való bevitelére. Gyorsan talpra álltam, de ma is sokat tornázom és fogyasztom az Elekrosport®-ot.”

(Lovas Ildikó)

Vitafruit®

„Környezetemben a csecsemőtől az aggastyánig mindenki fogyasztja nagy kedvencemet, a Vitafruit®-ot. Azért iszom, mert természetes, bio élővitaminjai révén a szervezetünk maga választhatja ki, amire szüksége van! Immunrendszerünkre, ellenálló képességünkre és a bőrünkre egyaránt jótékonyan hat, és mert nagyon finom!”

(Kátainé Cseh Mária)

„Amikor a Vitafruit®-ot iszom, a lelkemet is táplálom: azt érzem, hogy kényeztetem magam. Valami nagyon finomat adok önmagamnak.
Valamit, ami csodás ízű és kellően fiatalít. Amikor korábban szintetikus vitaminokkal próbálkoztam, gondolkodnom kellett, vajon használnak bármit is, a Vitafruit®-tól azonnal érzem, hogy valami jó történt velem!”

(Dr. Horváth Györgyi)

Calli® tisztító ital

„Pár éve ismerkedtünk meg vele és nem hittem volna, hogy olyannyira koncentrált, hogy 1 tasakból 3 litert lehet készíteni. Napi 1 litert fogyasztunk és már az első héten pozitív változások voltak, nem sorolom fel mert nem férne ki.”

(Illés Ilona)

Mit mondanak a sztárok?

Auth Csilla (énekes)

Én nem vagyok terjesztő, csak fogyasztó, az viszont megszállottan. Nagyon
sok stressz ért az életben, és ez mind az én gyomromban,emésztőszerveimben csapódott le. Elmentem egy ultrahang-magánrendelőbe, és a szakorvos említette nekem, hogy a Sunrider-termékekkel valószínűleg rajtam is lehet segíteni. Ha nem próbáltam volna ki előtte 7-8 féle szert, azt hittem volna, hogy pszichés alapon működik, mert magam sem hittem: elkezdtem fogyasztani, és aznap lettem jól! Azóta folyamatosan jól vagyok. Az életem változott meg a Sunridernek köszönhetően!”
St. Martin (zenész: trombita, szaxofon, pánsíp)
„Nemcsak a zenét szeretem, hanem a sportot is, és egy kellemes sport összecsapáson – én is futballoztam – szanaszét rúgták a lábamat. 3 szalagszakadás, az orvos megmondta, hogy mi kell erre. Nem tudom elmondani pontosan, hogy miket, egy rahedli ilyen kapszulát kaptam akkor, persze a Sport kapszulával kezdte. »jó, mondom, majd otthon megpróbálom persze – tudod mikor fogom bevenni« mondtam magamnak) aztán csak úgy elkezdtem szedegetni, mondtam hogy nem olyan rossz ez, nézzük csak hogy alakul… és akkor 10 nap múlva nem mondom, hogy fociztam, de
egy hónap múlva már edzettem újra.”
Gergely Róbert (színész)

Fejfájás miatt kezdte el fogyasztani a Sunrider termékeket, de
figyel a megelőzésre is. A citromos Forcsi és a mentás Calli a
kedvence. Fogyasztja Top-ot, az Alpha 20C-t, a Lifestream-ot és az
édesítőt is. A legfrissebb CD-jével megajándékozta Chen doktort a
legutóbbi látogatásakor.

Egy öttusa világbajnok Sunrider-étrendje:

Egy átlagos edzésnapon Gyenesei Leila az alábbi Sunrider termékeket fogyasztja:
• Fortune Delight 2 zacskó
• Calli tea 1 filter, 1,5 liter vízben
• Lifestream reggel és este 2-2 kapszula
• SportCaps reggel és este 1-1 kapszula
• ElectroSport (a hét legnehezebb napján) 1 fiola
• Evergreene (20 napon keresztül kúraszerűen) naponta 1 fiola

Naomi Campbell (modell)

„Nem tudom miért, de kikészít a vásárlás. Eva barátnőm javasolta, hogy igyak ilyenkor egy nyugtató hatású teát (Calli), így legutóbb magammal is vittem egy flakonnal. Magam is meglepődtem, mennyire jól bevált az ital. Nyugodt voltam, és még az sem dühített föl, amikor tanácsot kért tőlem az egyik vevő. Magam kerestem neki megfelelő felsőt.”

Sharon Stone (színésznő)

„Tearajongó vagyok, kedvencem a Sunrider Calli teája, ami egyfajta tisztító tea.
Mivel nem igazán szeretek részeg lenni, ezért kerülök mindenfajta
égetett szeszesitalt, ellenben szívesen fogyasztok bort a vacsora mellé. Gyengéim az ét csokik, így mindig tartok magamnál egy keveset.
Tehát láthatja, hogy csak részben fordítok figyelmet az egészséges
étkezésre, a testem méregtelenítését a Calli teára bízom!”

Julia Roberts (színésznő)

Julia Roberts (39) mindig is nagy családot szeretett volna. Sokáig azonban nem tudott teherbe esni. Számos specialistát felkerestek, végül találtak egy olyan orvost, aki bíztatta őket – és a színésznő az
eredményes kezelést követően teherbe is esett. Sőt, kiderült: ikreket
hord a szíve alatt. 2004 novemberében egy kisfiút és egy kislányt
szült. 2007. június 18-án adott életet harmadik gyermekének. A szülés azonban koránt sem ment olyan egyszerűen, mint az ikreknél. Julia örökletes vérbetegsége ugyanis e második terhesség idején súlyosabbnak bizonyult. A színésznő elkezdte fogyasztani a Sunrider méregtelenítő italait, és végül egészséges kisfiúnak adott életet…

Arnold Schwarzenegger (színész, Kalifornia kormányzója)

Tudta, hogy Arnold Schwarzenegger manapság NuPlusszal építi és tartja karban a testét? Edzésnapokon legalább hatot elfogyaszt,
ami teljességgel érthető. Arnold a Sunrider vezetők barátja, többször
megfordult a cég központjában, a legutóbbi gyáravatón VIP vendégként személyesen is részt vett.

Tony Parker (profi NBA kosárlabdázó)

„Soha nem használok kreatint az edzéseim során, helyette a Sunrider természetes alkotóelemekből készült termékeivel élek (NuPlus). Az édesanyám - aki természetgyógyász – ajánlotta nekem a cég készítményeit, amelyek tartalmaznak minden olyan alapvető tápanyagot, amik elősegítik a szervezet regenerálódását. A Sunrider táplálék- kiegészítői rendkívül népszerűek az Egyesült Államok-ban.”