Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

A vérnyomás a trombózis és a meleg. Mit tehetünk?

2016. július 10. - Tudaseso

“Természetesen magasvérnyomás betegség esetén is kitágulnak a vérerek a hő hatására, ám a hipertóniásoknál az érfal nem elég rugalmas az ilyen tágulásokhoz, így nem tudja követni a hőség miatti ideális állapotot, ráadásul a nagy tágulat miatt életbe léphet egy olyan szabályozás, reflex, ami védekezésképpen érösszehúzódást indít el – mondja dr. Kapocsi Judit tanárnő.

A meleg hőség, főleg vérnyomás problémásoknak emeli a szív problémák kockázatát.

Már már a könyökén jön ki mindenkinek, de a folyadék pótlás továbbra is nagyon fontos, hisz kell a keringés megfelelő működéséhez. (NEM cola és cukros üdítők, kávé)

Ha a szervezetünk nem kap elég táplálékot, hogy megfelelően működjön, ezért is a vezető halál ok 

A szív- és érrendszeri betegségek 54%

Magyarországon a vezető halálozási oknak a  szív- és érrendszeri betegségek tekinthetők, de…
Egyes nézetek szerint, ez az egészségügyi probléma mint betegség, megelőzhető lenne, a C Vitamin rendszeres és “nagymértékű” szedésével. A nem gyógyszeripari nézőpont alapján a C Vitamin napi megfelelő szintű bevitele, azt jelenti, hogy napi 6-12.000 mg! ezzel szemben a hivatalos szervek által megjelölt mennyiség 60 mg!


Vajon a hivatalos érték és a szükséges mennyiség közti különbség minek köszönhető? Ha beviszed a megfelelő mennyiséget, (az összes többi fontos vitaminnal és ásványi-anyaggal együtt, ) akkor egészséges leszel, vagyis nem fogsz gyógyszert szedni, ami által a gyógyszeripart megrövidítenéd. 

Mint egy lakást is a szervezetünket is folyamatosan tisztítani kell, mert sok a szennyeződés a levegőben, ételekben, italokban, krémekben ami felszívódik bőrön keresztül.

A méreganyagok eltömítik az energiacsatornákat, inkább úgymond blokkolják az akupunktúrás kezeléseken is ismert energiacsatornákat.

365 ilyenünk van és 60 fő

5 szervrendszerünk van: hormon, emésztés, légző, keringés, immun

Ha mind az 5 megfelelően működik az olyan, mint amikor 5 ló húz egy szekeret. Ha egy lassabb, vagy gyorsabb felborul az egyensúly és gond lesz, először kicsi, később nagyobb.

Mit tehetünk?

Egyensúlyt, tartó és beállító italt, ételt fogyasszunk nap, mint nap!

Milyen az? Infó itt!>>http://megeri.8x.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr958878206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása