Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen mellékhatások nélkül

Magas vérnyomás ellen gyengéden, természetesen

2016. június 08. - Tudaseso

Gondolt már arra, hogyan lehetne meggyógyulni, vagy jobban lenni, esetleg csak energikusnak, egészségesnek maradni?

Amire válaszokat keresünk és kérdéseket teszünk fel, egyszer csak megérkezik a válasz, néha nem is számítunk rá. 

Vannak dolgok, amik olyanok, mint a hegycsúcsok melyeket köd borít.

Ott vannak, de mégsem mindig látni őket!  

Úgy tűnik, mintha beteg lenne az általunk ismert „nyugati" egészségügy. Tovább élünk, mint 50-100 évvel ezelőtt, de egyre gyakoribbak a krónikus, degeneratív betegségek, amelyek leküzdésére egyre kifinomultabb terápiákat alkalmazunk, s egyre több és drágább gyógyszereket szedünk.


S miközben egy-egy járvány vagy vírus veszélyei miatt aggódunk, elfeledkezünk arról, hogy nagyságrendekkel több ember hal bele a kórházi kezelésekbe, az egészségügyi személyzet tévedéseibe, műhibáiba, a gyógyszer túl- vagy félreadagolásokba, a mellékhatásokba. 

A nyugati egészségügy válságának oka az, ami hiányzik belőle: a gyengéd, az embert és az emberi szervezetet egységes egész rendszernek tekintő gyógyító szemlélet, amely ellensúlyozná a nyugati gyógyászat drasztikus módszereit.

Az ősi kultúrák a regeneráció elvet követik - ami a „forráshoz való visszatérést" is jelenti. Az egészség megteremtéséhez sok út vezet.

Körültekintéssel adagolhatjuk ugyan a gyógyszereket, de amikor krónikus betegségekről beszélünk, vagy egész egyszerűen csak egészségesebbek akarunk lenni, egészen más módszereket kell alkalmaznunk a vegyszeres beavatkozás helyett. Arra a bizonyos másféle, a nyugati gyógyászatot kiegészítő, avagy a szervezetet kiegyensúlyozó szemléletre van szükség, amelyre korábban utaltunk a kínaiakkal kapcsolatban. Ez a szemlélet pedig a regeneráció filozófiája.

A betegséget a nyugati orvoslás úgy igyekszik kezelni, hogy először nevet ad neki, majd keres egy specifikus gyógymódot.

A regeneráció elve ezzel szemben azt tanítja, hogy nincsenek specifikus betegségek, csak a szervezet belső gyengeségei léteznek, amelyek általában helyre állíthatók. Ezek a belső gyengeségek bizonyos tünet minták kialakulásához vezetnek. E tünet minták felhasználásával azonosíthatók a szervezet gyengeségei, s a megfelelő elvek érvényesítésével e gyengeségeket ismét erősséggé lehet fordítani, így olyan feltételeket teremtünk, amelyek közepette elmúlnak a tünetek, s helyreáll a szervezet életereje, újból beáll az egészséges egyensúly.

A kínaiak gyógyító elveit mára számtalan nyugati tudományos kutatócsoport vizsgálta és alkalmazza.

Az elmúlt évezredek során a növényeket Kínában három kategóriába sorolták. Először is, a különböző növényeket hosszú távon tapasztalható hatásaik alapján különböztették meg:

1) A mérgező növények specifikus, rövid távon észlelt hatással vannak a szervezetre, de alkalmazásuknál nincs sok tere a tévedésnek, hiszen szakszerűtlen felhasználásuk a beteg állapotának gyors és erőteljes romlását okozza.

2) A gyógyító hatású növények ugyancsak viszonylag rövid távon idéznek elő specifikus változásokat a beteg állapotában. Használatukkor tágabb tere van a tévedéseknek, de huzamos időn keresztül való alkalmazásuk ellenkezőjére fordítja a kezdetben tapasztalt jótékony hatásokat. A kínaiak gyógyító célú, illetve mérgező növényei játsszák azt a szerepet, amelyet a mi nyugati gyógyászatunkban a gyógyszerek töltenek be.

3) Az élelmi célú növények széleskörű általános javulást idéznek elő a páciens állapotában, használatukkor gyakorlatilag kizárhatóak a tévedések ami azt jelenti, hogy ezek a növények szinte bármilyen mennyiségben fogyaszthatok, s az ember élete végéig fogyaszthatja őket anélkül, hogy káros hatással lennének a szervezetre.

A kínaiak aszerint is megkülönböztették a növényeiket, hogy mely szervrendszereket táplálták. Voltak növényeik, amelyek a keringési rendszert táplálták, mások az immunrendszert, megint mások az emésztést, s így tovább. Arra is rájöttek, hogy nagyban megnövelhetik e növények jótékony hatásait, ha meghatározott arányban összekeverik őket. Így bizonyos növényekből meghatározott célokra növényi keverékeket, formulákat alakítottak ki. E formulák használatával sikerült az egyes növények jótékony hatásait jelentősen megnövelniük, s csökkenteni tudták az esetleges mellékhatásokat is. E keverékek könnyen és gyorsan felszívódnak az egyes szervrendszerekben, erősítve és táplálva azokat.

Amikor a regenerációról beszélünk, be kell ismernünk, hogy a Nyugat még ma is szinte a sötét középkorban vergődik. Mivel tagadtuk a szervezet saját, belső gyógyító erejének létezését.

Feltételezzük, hogy képesek vagyunk javítani ezen az állapoton azáltal, hogy egyensúlyba hozzuk a nyugati gyógyászat és a regeneráció elveit és gyógymódjait. De hogyan szabaduljunk meg saját tudatlanságunktól a természetes gyógymódok terén? Megtehetjük, hogy szívós kísérletezgetéssel megszerezzük saját tapasztalatainkat - de ez évszázadokig eltartana. Ám megtehetjük azt is, hogy odafordulunk azokhoz, akiknek már megvan a kellő tapasztalatuk.

A regenerációt a nyugati orvoslás szinte nem ismeri. A nyugati mintájú kezelések milliók szenvedését és korai halálát idézik elő.

Mit tehetünk? Vissza a forráshoz! Alkalmazza Ön is – saját egészsége megtartása érdekében – a regeneráció elveit!

Az ősi, kínai formulák ma már korszerű, csúcstechnológiájú kivitelben, tömény, koncentrált formában elérhetők.

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotodnak, igényednek megfelelően.

Évek óta segítek az embereknek különböző megoldásokkal, különböző problémákra, szerencsére, több orvossal, tudóssal, kutatóval hozott össze a sors...

Keressen bizalommal!

E-mail: nemethattila153@gmail.com

Facebook profil: https://www.facebook.com/NemethAttilaMountainboard

Telefonszámot azért nem adok, mert sokkal jobb akkor válaszolni amikor nyugodtan leülök a gép elé, ezért keressen a fenti elérhetőségeken.

Üdv: Attila

 



Érdemes eltávolodni a betegség-központú gondolkodástól, s hozzászokni a regeneráció elvéhez.

Tudja-e, hogy…

 

… a magyar férfiak 68, a nők 76 év átlagos életkorra számíthatnak, ami 10 évvel kevesebb, mint az uniós átlag?

… az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a világon Magyarországon növekedett legnagyobb mértékben a daganatos megbetegedések miatti halálozás aránya a XX. század második felében?

… a rák 30-60 %-ban a táplálkozási szokásokra vezethető vissza?

… a lakosság gyógyszerkiadása 31-szeresére nőtt az elmúlt

10 évben?

… 2003-hoz képest, az emberek 43,6%-al többet költöttek gyógyszerekre.

… hazánkban évente több mint 7 ezer ember hal meg a gyógyszerek okozta mellékhatások következtében?

… negyedik helyet foglalja el a vezető halálokok listáján a gyógyszerek mellékhatásai által okozott elhalálozás.

… a gyógyszergyártás a legnagyobb és a számok tanúsága szerint, a legnagyobb haszonnal járó üzlet a Föld nevű bolygón. (a magyar gyógyszergyárak bevétele 2006-ban 600 milliárd forint, ebből az adó 370 milliárd)

… 1966 és 1990 között például a tej és a káposzta elveszítette vitamintartalmának 95 (!) százalékát?

… a Szent Györgyi Albert Nobel-díjas tudós által ajánlott napi minimum 1 000 mg C-vitaminhoz ma már naponta 2,5 kg citromot vagy paradicsomot kellene megennünk?  (eper 2.5 kg, meggy 10 kg, cseresznye 12.5 kg, alma 20 kg, paprika 1.5 kg)

… jelenleg hazánkban 1 300 településen nem megfelelő az ivóvíz minősége?

… a lakosság 47 %-a él levegőszennyezettséggel terhelt területen?

… a rák, a szívinfarktus és az agyvérzés, a három leggyakoribb

„természetes” halálozási ok, a stressz és az egészségtelen életmód következménye?

… a palackozott vizek a műanyag palackból való kimosódás miatt egészségre ártalmas anyagokat tartalmaznak?

… a kutatások kimutatták, hogy a teflonedények belső felületén már 20 másodperces hevítés után toxikus gázok, karcinogének (rákkeltő anyagok), és egyéb szennyező anyagok szabadulnak fel?

… ma az emberek 20 százalékkal alszanak kevesebbet, mint száz évvel ezelőtt. Az alváshiány különböző egészségügyi problémákhoz, többek között elhízáshoz és cukorbetegséghez vezethet?

… a krónikus betegségek előfordulása 30-40 százalékkal lenne csökkenthető, ha az emberek naponta legalább 30 percet gyalogolnának?

… az emberek ma több időt töltenek zárt terekben, mint a szabad levegőn, és a beltéri levegőben a szennyező anyagok aránya minimum kétszerese, de akár százszorosa is lehet a kültéri levegőének?

...az emberek nagy %-a hozzá van szokva a hatóanyag nélküli, gyakran szintetikus, mérgező termékekhez és azokhoz viszonyítják a természetes alapú, koncentrált minőségileg kifejlesztett de hatékony termékek árát is?

… a gyógynövények, az úgynevezett fitoterápiás és az azokat alkalmazó gyógymódok mindenütt a népszerűségi listák elején vannak, és a legfontosabb gyógynövények éves eladási adatai gyakran kétszámjegyűek?

(Prof. Dr. Szendrei Kálmán)

A bejegyzés trackback címe:

https://magasvernyomasellen.blog.hu/api/trackback/id/tr708793660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása